Freelancers in de logistiek bieden uitkomst in drukke tijden.

Veel logistieke bedrijven zijn op zoek naar mensen die de handen uit de mouwen willen steken, want de magazijnen puilen uit! Tegelijkertijd heeft de logistieke branche te maken met pieken en dalen, hierdoor kunnen logistieke bedrijven niet teveel mensen in dienst nemen. Hier kunnen freelancers in de logistiek uitkomst bieden, door bij te springen op deze drukke momenten. 

Voor welke logistieke functies kun je een freelancer inschakelen?

Voornamelijk functies zoals orderpickers, koeriers of medewerkers in het distributiecentrum. De werkzaamheden bestaan veelal uit het ophalen van goederen uit het eigen magazijn en die verzendklaar maken of de betreffende goederen vervoeren naar de afnemer. Freelancers in de logistiek zijn vaak handson en actief betrokken bij operationele processen. Zij kunnen zich bezighouden met onder andere:

  • laden en lossen van vrachtwagens
  • producten verpakken
  • orders verzendklaar maken
  • sorteren of bestickeren van goederen
  • controle op kwaliteit, hoeveelheid, serienummer en verpakking
  • magazijn voorraad inventariseren
  • enzovoort…

Wat betaal je voor freelancers in de logistiek via Jobner?

Zodra je een freelancer gaat inhuren zijn hier natuurlijk ook kosten aan verbonden. Het tarief per uur verschilt daarbij per opdracht en zaken als bereikbaarheid van de werklocatie spelen mee. Het minimumtarief is € 13,- en gemiddeld is het tarief € 15,- per uur, exclusief btw. Daarop komt een platformfee van maximaal € 3,- per uur. Er zijn geen omrekenfactoren of andere ondoorzichtige kosten van toepassing. Doordat je werkt met freelancers in de logistiek zijn er ook geen werkgeverslasten, loonheffingen of doorbetaling bij ziekte van toepassing. Pay as you go, wel zo transparant. 

Hoe werkt het inhuren van freelancer in de logistiek?

Wil je voor jouw bedrijf of project met freelancers in de logistiek aan de slag? Maak dan hier een account aan, plaats jouw job online en betaal de eerste twee weken € 0,- platformfee. Vrijwel direct melden gemotiveerd freelancers zich bij je aan. Je kunt ervoor kiezen om freelancers toe te voegen aan jouw favorieten pool, zij krijgen pushberichten bij nieuwe jobs en worden desgewenst automatisch geaccepteerd. Via het dashboard beheer je zelf vanaf je desktop of via de mobile app de uitstaande jobs. Zo bouw jezelf volledig in controle aan jouw flexibele schil. 

Share: