Stockfoto Nederlandse vlaggen, verkregen van Adobe Stock.

Wie kan er nou zeggen dat hij of zij de koning heeft ontmoet op zijn werk? Nou… Malik was de gelukkige, en dat op zijn allereerste werkdag! Tijdens zijn job voor Maison van den Boer ontmoette deze freelancer koning Willem Alexander. Hier is hij natuurlijk super enthousiast over. Hij deelt daarom ook graag zijn verhaal. In deze blog stellen we Malik aan jullie voor en vertelt hij meer over deze bijzondere ervaring.

Over Malik

Malik (18) werkt sinds april als freelancer via het Jobner platform. Hij vindt het leuk om voor diverse opdrachtgevers en op verschillende jobs te werken. De vrijheid die komt kijken bij het freelancen is dan ook een van de voornaamste redenen dat hij is gestart als freelancer.

De ontmoeting

Voor zijn eerste klus stond Malik ingepland voor een catering job bij Maison van den Boer. Op het allerlaatste moment werden de plannen omgegooid. Op de huidige locatie was voldoende personeel aanwezig. Daarom werd Malik gevraagd om op de Invictus Games in het Zuiderpark in Den Haag aan de slag te gaan. Dat wilde hij wel. Op de fiets vertrok Malik naar de volgende job.

“Ik had van tevoren wel te horen gekregen dat de koning aanwezig zou zijn, maar om hem dan ook daadwerkelijk in levende lijve te zien is weer iets heel anders. Heel bijzonder!”

Vanwege de komst van koning Willem Alexander was het evenement natuurlijk goed beveiligd. Bij aankomst werd Malik gefouilleerd en moest hij door een metaaldetector lopen. Vervolgens kon hij aan de slag. Hij was al de hele dag aan het serveren tot hij de koning tegen het lijf liep. 

Malik had de eer om het lege glas van de koning aan te nemen en liep met een grote glimlach op zijn gezicht terug naar de keuken. “Het was een bijzondere ervaring. Ik had de koning nog nooit van zo dichtbij gezien,” vertelt Malik trots.

Werken via Jobner

Wil jij ook werken op de allerleukste jobs? Word dan een Jobner! Download hier de app en meld je aan. Het is helemaal gratis. Jij bepaalt waar, wanneer en hoeveel je werkt en maakt zoals je leest de gaafste dingen mee. Nog vragen? Stel ze via WhatsApp of bel ons op 085 00 43 220.

Live like a boss. Work as a Jobner.?