Een platform waar de mening van zowel de werkenden als de opdrachtgevers telt. Een platform dat goed bereikbaar is en waarbij persoonlijk contact hoog in het vaandel staat. Dat is Jobner, aldus Niels Garritsen, Logistics Manager bij Emerald Eternal Green. In het begin was het nog even uitproberen, maar nu zijn ze bij EEG helemaal weg van Jobner. Waarom? Dat lees je in deze blog.

Maak kennis met Emerald Eternal Green

Emerald Eternal Green (EEG) is een grote internationale speler op het gebied van kunstbloemen, -planten, -bomen en seizoensproducten. En bovendien een echt Brabants familiebedrijf. De kunstbloemen markt is op het moment booming! Mede door een veranderende levensstijl is er een grote verschuiving te zien in de aankoop van echte bloemen naar kunstbloemen. Dit zorgt ervoor dat EEG een mooie groei doormaakt en hierdoor ook steeds meer beroep doet op haar flexibele schil.

Hoe ervaart EEG het werken met Jobner?

Bij EEG zijn ze afgelopen zomer met het platform gestart en dat beviel direct goed. Gezien de krappe arbeidsmarkt is het uitdagend om snel op te kunnen schalen in personeel, maar Jobner biedt daarin een oplossing. Ook het systeem bevalt goed. “Elke dag dien je een review te geven, maar word je ook beoordeeld door de werkenden. Zo houden we elkaar scherp en kunnen we op elkaar rekenen.”

Voor wat voor werkzaamheden zetten jullie freelancers in?

Het takenpakket bij EEG is super veelzijdig. Van het lossen van containers en het plaatsen van de producten in de stellingen in het warehouse tot het picken, sealen en verzendklaar maken van orders. Daarnaast kun je ook op de productieafdeling aan de slag. Hier worden producten voorzien van de juiste (prijs)stickers, maar ook de assemblage van producten vindt hier plaats. Bij EEG is er voor ieder wat wils!

“Het hele concept van werken met een freelance platform was nieuw voor ons. Het was echt uitproberen, maar sindsdien zijn we erg tevreden over de oplossing die Jobner biedt.” – Niels, Logistic Manager 

Wat is het voordeel van Jobner t.o.v. een uitzendbureau?

Het grootste voordeel ten opzichte van uitzendbureaus is natuurlijk de flexibiliteit. Het is via Jobner mogelijk om snel te schakelen en ad hoc jobs uit te zetten. Dat lukt bij een uitzendbureau helaas niet. Wel vinden ze het bij Emerald belangrijk dat een freelancer of verloner in het team past, zich aan de afspraken houdt en prettig is in de omgang. “We zijn hier met een klein team van ongeveer 30 personen. Het is dan ook belangrijk dat de klik er is en we op iemand kunnen bouwen.”

Niels van Emerald Eternal Green en Jainy van Jobner poseren voor de stellingen in het warehouse.

Zouden jullie andere bedrijven ook aanraden aan de slag te gaan met Jobner?

“Zeker en dat doen wij ook. Het leuke aan Jobner is het persoonlijk contact. De ontwikkelingen staan niet stil en er wordt vaak aan ons gevraagd hoe wij bij Emerald tegen bepaalde functionaliteiten aankijken. Onze mening telt en we zijn niet slechts een nummertje. Dat is fijn.”

Heb jij een reachtruck certificaat en wil je graag in het warehouse van Emerald Eternal Green aan de slag? Of past productiewerk helemaal bij jou? Download dan nu de Jobner app en wie weet heb jij binnenkort een van deze toffe jobs te pakken! 

Ben jij een opdrachtgever en op zoek naar flexibel personeel? Dan ben je bij Jobner aan het juiste adres. Vind hier meer informatie of meld je direct gratis aan via deze link.