Een collage met diverse producten van Etrias.

Afgelopen week mochten we op bezoek bij opdrachtgever Etrias Lifestyle Stores. We spraken Stan Verhoeven, Founder van Etrias, omtrent het werken met een flexibele schil. In het verleden hadden zij nog nooit gebruik gemaakt van een uitzendbureau of dergelijke constructie. Maar nu de drukte toeneemt en het personeel schaars is, besloten zij aan de slag te gaan met Jobner. In deze blog lees je meer over hun ervaringen.

Maak kennis met Etrias Lifestyle Stores

Het begon allemaal met Stan, Wouter en Laurens op de zolderkamer van een studentenhuis. Nu 11 jaar later is Etrias Lifestyle Stores uitgegroeid tot een internationale keten met maar liefst 45 online speciaalzaken op het gebied van lifestyle. Vanuit het warehouse in Boxtel worden meer dan 100.000 verschillende producten ingeslagen, gepickt en verzonden. Hiervoor zet Etrias naast de vaste- en oproepkrachten ook flexibele krachten via Jobner in. 

“Via via hadden we van Jobner gehoord en zijn we het gewoon gaan uitproberen. Het begon met: ‘Hoe schrijven we een goede job omschrijving en hoe trekken we de juiste kandidaten aan?’ Nu hebben we een eigen flexibele schil opgebouwd en dat is ontzettend fijn.” – Stan Verhoeven

Hoe zorgen jullie ervoor dat werkenden zich welkom voelen?

Bij Etrias maken ze geen verschil tussen een nieuwe (vaste) medewerker of iemand die via Jobner komt werken. Alle nieuwkomers worden warm ontvangen en wegwijs gemaakt. Ze krijgen een rondleiding en een vast aanspreekpunt voor wanneer er vragen zijn. Ook worden nieuwe krachten aan iedereen voorgesteld. Het werkt namelijk een stuk fijner als je elkaar een beetje kent.

Aan het werk in het warehouse van Etrias in Boxtel.

Hoe ziet voor jullie de perfecte kandidaat eruit?

Een gemotiveerde, vrolijke aanpakker. Daar zijn ze bij Etrias naar op zoek! Er moet hard gewerkt worden, maar het is ook belangrijk dat iedereen plezier heeft in zijn of haar werk en dat er een positieve sfeer hangt. Als iedereen met die insteek aan de slag gaat, dan zie je dat de processen goed verlopen en er lekker gewerkt wordt met z’n allen.

“Het grootste voordeel van het werken met Jobner t.o.v. werknemers in loondienst is toch wel de flexibiliteit. Hierdoor kunnen we op drukke dagen soms wel 10 extra krachten inzetten.” – Stan Verhoeven

Tot slot, waarom is Etrias Lifestyle Stores de leukste opdrachtgever? 

“Waarom mensen het leuk vinden om hier te werken? Omdat we met z’n allen gas geven om er iets moois van te maken en dat op een manier dat het voor iedereen gewoon heel leuk is. Dit zien we ook terug in de mensen die via Jobner bij ons komen werken. De sfeer is hier gewoon goed, we hebben een jong team en mensen voelen zich hier snel thuis. Jobners komen daarom ook graag vaker werken,” vertelt Stan.

Sharissa van Jobner en Stan van Etrias samen op de foto in het warehouse.

Vind jij het leuk om tussen meer dan 100.000 producten op zoek te gaan naar de juiste bestelling? Houd je van hard werken én gezelligheid? Download dan hier de Jobner app en voor je het weet heb jij je eerste job bij Etrias gescoord! 

Ben je een opdrachtgever en zoek je naar een manier om openstaande vacatures te vullen? Meld je hier gratis aan en ontdek het werken met flexibele krachten. Vind snel en gemakkelijk personeel om jouw team te versterken. 

Voor meer informatie, check onze helpdesk of neem contact met ons op via [email protected] of bel naar 085 00 43 220.