Ze werken nog maar kort samen met Jobner, maar delen graag hun ervaringen met het platform! Benieuwd? Dat lees je in deze blog.

Maak kennis met Office Service Nederland

Office Service Nederland (OSN) is gespecialiseerd in de montage van kantoor-, project- en schoolmeubilair van verschillende Nederlandse en buitenlandse fabrikanten. Het bedrijf zorgt voor het inhuizen en monteren van onder andere kantoren en scholen in heel Nederland.

Welke uitdaging maakte dat je op zoek ging naar een freelance platform?

Om de flexibiliteit. Wij hebben +/- 40 eigen monteurs, maar dit is niet altijd voldoende alle klussen uitvoeren die we hebben. De ene dag hebben we 40 man nodig, een andere dag 100. De monteurs van OSN moeten dan dus ondersteund worden door freelancers. De OSN monteurs doen het montagewerk en de freelancers ondersteunen de OSN monteurs daar waar nodig met tillen en de extra handjes daar waar ze die nodig hebben. Kortom, soms is het heel druk, de andere keer is het wat rustiger. OSN kan dus nooit een vaste poule van 100 monteurs aannemen, maar gelukkig kan Jobner hier goed op in spelen.

Voor wat voor werkzaamheden zetten jullie freelancers in?

Vooral sjouwers, maar ook monteurs. Als freelancers zelf kunnen monteren hebben ze zeker een streepje voor. Meld het ook als je zelf kan monteren of eigen gereedschap hebt, dan word je wel sneller aangenomen dan een sjouwer. De klussen van OSN zijn verspreid over heel Nederland, dus er kunnen veel freelancers aan het werk.

“Het is fijn dat de freelancers flexibel zijn, en het is leuk om ze te zien samenwerken. Als je met zijn allen zo’n project afrondt, dat is echt super” – Brigitte, projectleider OSN

Hoe ziet voor jullie de perfecte freelancer eruit?

Het begint natuurlijk met op tijd komen. Verder moet de freelancer de werkzaamheden, zoals beschreven in de advertentie, goed uitvoeren. Verder is het belangrijk om zelfstandig te kunnen werken, maar ook in teamverband. “En natuurlijk is het belangrijk dat een freelancer lol heeft in zijn werk, het moet ook leuk zijn om voor OSN te werken.”

Hoe zorgen jullie ervoor dat freelancers zich welkom voelen?

We zorgen ervoor dat we iets eerder afspreken bij de job. We heten ze welkom, wachten met de instructie totdat iedereen aanwezig is. Kopje koffie, werkschoenen aan en vervolgens aan de slag. Als er vragen zijn kunnen ze altijd bij ons terecht. “Natuurlijk is het ook belangrijk om interesse te tonen in de freelancer. Complimenten geven als ze het werk goed doen is ook erg belangrijk.”

Zou je andere bedrijven ook aanraden aan de slag te gaan met Jobner?

Absoluut, de flexibiliteit is super fijn en de freelancers kunnen worden ingezet wanneer het nodig is.

Waarom is OSN de leukste opdrachtgever?

Je komt op plekken te werken waar je normaliter niet zo snel komt. Werken bij een defensielocatie, overheidsgebouw, op een school in de grote stad of een dorpje achteraf, en dan weer werk je bij een grote multinational. Dat maakt het zo leuk aan onze jobs. “Elke dag én elke klus is anders.”

Ben jij enthousiast en wil jij ook op gave plekken aan de slag? Download dan nu de Jobner app en wie weet heb jij binnenkort een van deze toffe jobs te pakken! 

Ben jij een opdrachtgever en op zoek naar flexibel personeel? Dan ben je bij Jobner aan het juiste adres. Vind hier meer informatie of meld je direct gratis aan via deze link.