Yes, we hebben een nieuwe partner! Vanaf nu werken we samen met Verloning.nl. Maar wat is Verloning.nl en wat houdt deze samenwerking in voor werkzoekenden, opdrachtgevers en ons als platform? Dat bespreken we in deze blog. Ontdek meer…

Wat is Verloning.nl?

Verloning.nl is een dienstverlener die administratieve verplichtingen zoals belastingaangiftes, het afsluiten van verzekeringen en sociale zekerheden, e.d. van “modern werkenden” op zich neemt. Bij “modern werkenden” kun je denken aan studenten die als freelancer werken, mensen die via online platformen werken, ZZP’ers die hun administratie willen uitbesteden, et cetera. Kortom, iedereen die zelf regie wilt over zijn werkleven zonder al te veel gedoe.

Wat betekent deze samenwerking voor werkzoekenden?

Middels de samenwerking met Verloning.nl bieden we werkzoekenden de mogelijkheid om de vrijheid en flexibiliteit van het freelancen te ervaren zonder de bijkomende administratieve verplichtingen. Zo heb je geen eigen BTW- of KVK-nummer meer nodig en worden belastingaangiftes en het betalen van verplichte premies voor je geregeld. Je hoeft dus ook niet meer ingeschreven te staan als freelancer bij de Belastingdienst en/of Kamer van Koophandel. Kortom, iedereen kan vanaf nu via ons platform aan de slag! Hoe? Download de Jobner app en maak een account aan. Vervolgens dien je een profiel aan te maken bij Verloning.nl en dan zorgen wij ervoor dat dit profiel gekoppeld wordt met jouw Jobner account.

Het werken als verloner

Verloners ervaren dus net als freelancers de vrijheid en flexibiliteit om zelf te kunnen bepalen waar, wanneer en hoeveel zij werken. Ze zijn ook zelf verantwoordelijk voor het vinden van jobs. Echter maken zij gebruik van een externe partij, in ons geval Verloning.nl, om hun administratieve verplichtingen uit handen te geven. Hierdoor komt er meer tijd vrij om te genieten van het leven en te werken op de leukste jobs. 

Ook wordt het via deze samenwerking een stuk makkelijker voor onze Jobners om verzekeringen en sociale zekerheden af te sluiten. Verloning.nl werkt samen met diverse partijen waardoor het voor verloners super eenvoudig is om bijvoorbeeld een aansprakelijksheidverzekering of arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten. Maar ook om voor pensioen en vakantiegeld te sparen. Zo maken we het allemaal net even wat makkelijker.

Logo Verloning.nl ter visualisatie in de blog omtrent samenwerking met Verloning.nl

Wat betekent dit voor onze opdrachtgevers?

Voor opdrachtgevers brengt de samenwerking met Verloning.nl ook veel positieve dingen met zich mee. Zo krijgen zij een nog groter en uniek netwerk met gemotiveerde flexkrachten tot hun beschikking. En hierdoor wordt de kans nog groter om de perfecte match voor hun jobs te vinden. 

Ook is er geen maximum aantal uren per verloner. In tegenstelling tot freelancers kunnen verloners wel een onbeperkt aantal uur worden ingezet bij hetzelfde bedrijf. Freelancers mogen maar maximaal 660 uur voor dezelfde opdrachtgever werken en moeten minimaal 3 verschillende opdrachtgevers per kalenderjaar hebben. Voor verloners is dit niet het geval. Zij kunnen gewoon fulltime en zoveel zij willen voor dezelfde opdrachtgever werken. Hierdoor wordt het voor opdrachtgevers nog makkelijker om via het platform een goede flexpool samen te stellen waarop ze kunnen bouwen. 

Aan de slag!

Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende en flexibele job? Word dan een Jobner! Via ons platform kun je zelf beslissen waar, wanneer en hoeveel je werkt. Zo sta je iedere dag op een andere klus, voor een ander bedrijf, in een andere stad. The choice is yours. Het werken via Jobner is helemaal gratis. Download hier de app en get started.

Ben jij juist op zoek naar flexibel personeel om de gaten in jouw planning op te vullen? Schrijf je dan hier gratis in als opdrachtgever. Zet losse diensten open in de app en krijg binnen no-time aanmeldingen van gemotiveerde Jobners. Jij bepaalt wie je inhuurt voor de job. Niet tevreden? Dan kies je de volgende keer gewoon iemand anders. Wel tevreden? Voeg ze toe aan je favorietenpool en bouw zo je eigen flexpool op.

Mocht je nog vragen hebben, check onze helpdesk voor veelgestelde vragen of neem contact met ons op via WhatsApp, per mail of telefonisch via 085 00 43 220. Live like a boss. Manage like a boss.