Welke informatie staat op het profiel van de Jobner vermeld?

Als opdrachtgever is het belangrijk dat je direct een goede eerste (digitale) indruk krijgt van de Jobners. Iedere Jobner beschikt daarom over een eigen profiel waar ze zichzelf in het kort kunnen presenteren. Op een Jobner profiel vind je de volgende informatie:

  • Persoonsgegevens (naam, geboortedatum en woonplaats)
  • Contactgegevens (telefoonnummer en e-mail adres)
  • Korte bio
  • Werkervaring
  • Rating en reviews van andere opdrachtgevers
  • Het opkomstpercentage
  • Soort Jobner: freelancer of verloner

Ook kun je via het profiel een freelancer of verloner toevoegen aan jouw favorieten pool!

Schermafbeelding profiel van een Jobner in het dashboard.

Het opkomstpercentage

Als opdrachtgever is het fijn om te weten hoe een freelancer of verloner bij andere opdrachtgevers heeft gepresteerd. Dit was voorheen al deels te achterhalen via de ratings en reviews die opdrachtgevers achter kunnen laten na het goedkeuren van de gewerkte uren. Vanaf nu wordt ook het opkomstpercentage op profielen vermeld. Dit percentage geeft aan op hoeveel geaccepteerde jobs de Jobner ook daadwerkelijk gewerkt heeft. 

Bijvoorbeeld: Een Jobner staat op 2 jobs ingepland. Indien hij/zij op beide jobs komt werken, zal een opkomstpercentage van 100% op zijn/haar profiel getoond worden. Komt de Jobner niet opdagen op één van de jobs? Dan daalt dit percentage naar 50%. Zo krijg je een goed beeld van de commitment van de Jobner naar opdrachtgevers toe.

Heb je vragen over informatie die op het profiel van een Jobner vermeld wordt of wil je meer weten? Stuur de Jobner dan een berichtje via de chatfunctie! 

Succes! Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, check dan onze helpdesk voor veelgestelde vragen of neem contact met ons op via 085 00 43 220, WhatsApp of info@jobner.nl