Hoe kan ik mijn gegevens aanpassen in de app?

Wil jij graag je instellingen of gegevens aanpassen in de app omdat er iets niet goed staat of omdat er iets is veranderd? Op deze pagina vind je alle informatie!

App instellingen aanpassen

Het veranderen van app instellingen kan door op het poppetje rechtsonder in de “menu balk” te klikken. Vervolgens staat er een tandwiel rechtsboven in het scherm waar je op kunt klikken. In dit menu kun je instellingen aanpassen zoals push notificaties en deel mijn app-interacties met Jobner. Verder is er informatie te vinden zoals de Kleine Ondernemersregeling, Algemene Voorwaarden en Privacy Verklaring. Ook staat hier de optie om uit te loggen.

Mockup van app instellingen in de Jobner app ter ondersteuning van het artikel omtrent gegevens aanpassen.

Persoonlijke gegevens aanpassen

Wil je jouw persoonlijke gegevens aanpassen? Open dan de app en klik rechts onderin weer op het poppetje om naar jouw profiel te gaan. Ga naar ‘profiel bewerken’ om je profielgegevens aan te passen. Zorg dat je na het aanpassen de veranderingen opslaat door onderaan op de opslaan knop te drukken. Je kunt de volgende gegevens aanpassen via de app:

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Korte bio
  • Adres gegevens
  • KvK-nummer

Door in plaats van op ‘profiel bewerken’ te klikken naar beneden te scrollen, zie je de optie om werkervaring toe te voegen of aan te passen. Ook vind je hier de reviews die je gekregen hebt van opdrachtgevers.

Wil je andere persoonlijke gegevens aanpassen zoals je e-mail adres, rekeningnummer, btw-id of geboortedatum? Neem dan contact met ons op via WhatsApp of per mail: info@Jobner.nl. Zodra we jouw bericht ontvangen hebben, gaan we er direct mee aan de slag. Wil jouw account laten verwijderen? Klik dan hier voor meer informatie.