Is ervaring vereist als ik via Jobner wil werken?

Voor sommige jobs kan ervaring vereist zijn. Dit staat dan duidelijk vermeld in de opdrachtomschrijving, maar over het algemeen komt dit niet vaak voor. In principe zijn de meeste opdrachten op het niveau van een bijbaan. Dit houdt in dat ze vaak binnen 10-15 minuten uit te leggen zijn. Denk hierbij aan het werken in de bediening, achter de bar, op de klantenservice, als verkoopmedewerker, bezorger of orderpicker, en nog meer van dat soort jobs.

Het is natuurlijk wel heel erg fijn om al ervaring te hebben voor een bepaalde job die je wilt uitvoeren. Als de opdrachtgever bijvoorbeeld ziet dat jij al ervaring hebt als horecamedewerker en iemand anders die ook op de job heeft gereageerd heeft dat niet, dan sta je toch met 1-0 voor. Je werkervaring kun je toevoegen aan je persoonlijke profiel.

Voorbeeld job omschrijving:

Voorbeeld van een job omschrijving waarin ervaring vereist is. Afbeelding is ondersteunend aan het helpdesk artikel.

Twijfel je of je bepaalde vaardigheden nodig hebt voor job? Neem dan direct telefonisch contact op met de opdrachtgever of vraag het na via de chat.

Benieuwd naar wat voor soort jobs er op dit moment beschikbaar zijn? Open dan nu de app en ontdek vanzelf of (werk)ervaring vereist is. Heb je andere vragen of wil je meer weten over Jobner? Lees dan verder op onze helpdesk of stuur ons een berichtje via WhatsApp.