Wanneer word ik uitbetaald als ik voor ‘direct uitbetalen’ kies?

Binnen Jobner zijn er twee opties voor uitbetaling: (1) de betalingstermijn van de opdrachtgever en (2) direct uitbetalen. Bij de betalingstermijn van de opdrachtgever ben je afhankelijk van wanneer de opdrachtgever de factuur betaalt. Dit kan oplopen tot wel 30 dagen of soms zelfs langer. Wil je sneller uitbetaald worden? Kies dan voor direct uitbetalen. Dit wordt ook wel factoring genoemd. Hiervoor betaal je een fee tussen de 1% en 2,9% over jouw totale factuurbedrag.

Bij factoring krijg je binnen 3 werkdagen uitbetaald nadat jouw uren zijn goedgekeurd door de opdrachtgever. Een factoringmaatschappij, in ons geval Finqle of Verloning, schiet jouw factuur bij wijze van spreken voor. Lees hier meer over. Een voorbeeld: Je hebt op woensdag gewerkt, dient jouw uren dezelfde dag nog in en deze worden op vrijdag goedgekeurd. Je zult dan uiterlijk de woensdag daarna uitbetaald worden. Worden jouw uren op een maandag goedgekeurd, dan zul je uiterlijk de donderdag erna uitbetaald worden.

Let op! Het is achteraf niet mogelijk om jouw keuze aan te passen. Kies dus bewust voor factoring óf voor het betalingstermijn van de opdrachtgever. 

Succes! Mocht je nog andere vragen hebben, check onze helpdesk. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op per mailWhatsApp of telefonisch via 085 00 43 220.

Voorbeeld facturen Jobner met en zonder factoring of direct uitbetalen.
Voorbeeld facturen zonder factoring (links) en met factoring (rechts) via Finqle