Wanneer word ik uitbetaald als ik de betalingstermijn van de opdrachtgever kies?

Binnen Jobner zijn er twee opties voor uitbetaling: (1) factoring en (2) de betalingstermijn van de opdrachtgever. Bij factoring krijg je binnen 3 werkdagen uitbetaald nadat jouw uren zijn goedgekeurd door de opdrachtgever. Kies je hier niet voor? Dan kies je automatisch voor het betalingstermijn van de opdrachtgever. Dit betekent dat jij betaald krijgt wanneer de opdrachtgever de factuur betaald. Een opdrachtgever ontvangt de factuur op het moment dat de contactpersoon jouw uren goedkeurt.

Let op! Het kan tot wel 30 dagen duren voordat een opdrachtgever de factuur betaalt en jij jouw geld ontvangt. Een voorbeeld: Je hebt op woensdag 20 juli gewerkt, dient jouw uren in en deze worden op vrijdag 22 juli goedgekeurd. Dan heeft de opdrachtgever vanaf het moment van goedkeuren (vrijdag 22 juli) 30 dagen de tijd om de factuur te betalen. Wil je sneller uitbetaald worden? Kies dan voor factoring. Lees hier meer. 

Het is achteraf niet mogelijk om jouw keuze aan te passen. Kies dus bewust voor factoring óf voor het betalingstermijn van de opdrachtgever.

Succes! Mocht je nog andere vragen hebben, check onze helpdesk. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op per mail, WhatsApp of telefonisch via 085 00 43 220.

Voorbeeld facturen Jobner met betalingstermijn opdrachtgever en factoring.
Voorbeeld facturen zonder factoring (links) en met factoring (rechts) via Finqle