De chatfunctie in de app, waar dient deze voor?

Dankzij de chatfunctie in de app sta jij direct in contact met de opdrachtgever. Je kunt via de chat bijvoorbeeld vragen stellen over de job, over jouw aanmelding of over het goedkeuren van jouw gewerkte uren. Wanneer je geaccepteerd wordt voor de job of wanneer jouw ingediende uren worden goedgekeurd, komen deze meldingen ook binnen via de chatfunctie. In eerste instantie vindt dus alle communicatie plaats in de app.

Echter, soms vindt een opdrachtgever het fijn om toch even telefonisch contact te hebben. Dit om te ontdekken wie jij bent en of jij de juiste persoon bent voor de job, of om bijvoorbeeld bepaalde afspraken te maken over werktijden, dresscode, etc. Zorg er dus voor dat je altijd jouw telefoonnummer aan je profiel toevoegt. Als je onverwachts verhinderd raakt, dan is het belangrijk om – naast een berichtje in de chat – ook even telefonisch contact op te nemen met de opdrachtgever. Lees hier meer over het afmelden voor een shift.

Chats uit het verleden gaan niet verloren, maar blijven actief in het archief. Zo kun je via de chatfunctie altijd contact opnemen met opdrachtgevers voor wie je in het verleden al eerder hebt gewerkt.

Screenshot van een bericht via de chatfunctie in de app.

Tip: Vergeet niet je push notificaties aan te zetten in de app. Zo weet je zeker dat je geen enkel bericht van opdrachtgevers mist. Ga naar jouw profiel en klik rechts bovenin op het tandwieltje voor instellingen. Hier kun je controleren of jouw push notificaties aanstaan. Staan ze uit? Klik op de ’toggle’ om ze aan te zetten.

Heb je nog vragen over andere functies in de app? Check het hier. Staat je vraag er niet tussen of heb je nog vragen over de chatfunctie? Neem contact met ons op via WhatsApp of bel ons via 085 00 43 220.