Ik kan niet meer reageren op een job, waarom is dit?

In diverse situaties kan het voorkomen dat je niet meer kunt reageren op een job:

(1) Heb jij nog geen eigen btw-id? Dan heb je wellicht een paar keer middels de IB47-regeling van de Belastingdienst gewerkt. Deze regeling houdt in dat je 3 keer per kalenderjaar kunt werken zonder in dienst te zijn van het desbetreffende bedrijf of dus zonder freelancer te zijn. Als je op basis van deze regeling op 3 shifts hebt gewerkt via Jobner, dan kun je helaas geen 4e keer meer reageren op openstaande jobs. Belangrijk! Sinds april 2022 maken wij geen gebruik meer van deze regeling. 

Hoe kun je dit oplossen? Heel simpel! Je hebt ontdekt dat freelancen bij je past, dus tijd voor een eigen btw-id. Hoe je dat kunt doen, vind je hier

(2) Is het wel eens voorgekomen dat je niet bent komen opdagen voor een job? Dan kan het zijn dat je op verzoek van de opdrachtgever bent geblokkeerd op het platform. Als je geblokkeerd bent, kun je niet reageren op een job. Om jouw profiel weer te activeren, zul je een boete moeten betalen die ter compensatie wordt doorgestort naar de opdrachtgever. Check dit artikel of neem contact met ons op voor meer informatie.

Tip: Neem altijd even telefonisch contact op met de opdrachtgever als jij onverhoopt niet aanwezig kunt zijn voor de job. Zo voorkom je klachten vanuit de opdrachtgever. 😉

(3) Is het geen van bovenstaande opties, neem dan even contact met ons op via WhatsApp of bel ons via 085 00 43 220. Dan kijken we met je mee en zorgen we dat je zo snel mogelijk weer kunt reageren op een job.

Melding in de app wanneer je niet meer kunt reageren op een job.
Melding in de app.


Heb je nog andere vragen over jouw account? Neem dan een kijkje op onze
helpdesk. Kun je het antwoord niet vinden of wil je graag persoonlijk jouw vraag stellen, bel of WhatsApp ons dan via 085 00 43 220 of mail naar info@jobner.nl.