Kan de opdrachtgever mijn gegeven beoordeling zien?

Je vraagt je af of jouw gegeven en wellicht ook wel jouw gekregen beoordelingen zichtbaar zijn voor opdrachtgevers? Het antwoord op deze vraag is “ja”. In dit artikel vertellen we hier iets meer over.

Tijdens het indienen van jouw gewerkte uren dien je een beoordeling achter te laten voor de opdrachtgever. Deze beoordeling is zichtbaar voor zowel de opdrachtgever als voor andere freelancers/verloners op het platform. Het is niet mogelijk om een anonieme beoordeling achter te laten. Ook kun je een beoordeling achteraf niet aanpassen of verwijderen. Maak daarom een weloverwogen keuze in het aantal sterren dat je een opdrachtgever geeft. Wil je toelichting geven over het aantal sterren? Dan kan middels een geschreven review.

Screenshot van de app waar beoordelingen zichtbaar voor opdrachtgevers zijn.

Als werkende ontvang jij zelf ook ratings en reviews van opdrachtgevers. Deze beoordelingen zijn ook zichtbaar voor opdrachtgevers en vind je terug op jouw profiel in de app. Ook opdrachtgevers kunnen geen beoordelingen aanpassen, verwijderen of anoniem plaatsen. Zorg daarom dat je goed je best doet en duidelijk communiceert met opdrachtgevers. Hoe beter jij scoort, hoe sneller je geaccepteerd zult worden voor een job.

Succes! Mocht je nog vragen hebben, laat het ons weten via WhatsApp of per mail. We helpen je graag verder. Voor veelgestelde vragen kun je ook onze helpdesk checken.