Hoe werkt het beoordelingssysteem van Jobner?

Bij Jobner vinden we het belangrijk dat je jouw ervaringen kan delen. Daarom hebben we een beoordelingssysteem waarin zowel jij als de opdrachtgever beoordeeld wordt. Het biedt jou dus de mogelijkheid om achteraf de opdrachtgever te beoordelen.

Nadat jij je gewerkte uren heb ingediend, krijg je het verzoek de opdrachtgever een rating te geven op basis van sterren. Dit is op een schaal van 1 tot 5 waarbij 1 ster een negatieve beoordeling is en 5 sterren een positieve beoordeling. Indien gewenst kun je een geschreven review meesturen. Eigenlijk een onderbouwing van het aantal gegeven sterren. De opdrachtgever ontvangt jouw beoordeling en andere gebruikers op het platform kunnen deze ook inzien.

Ben je zelf ook benieuwd naar de beoordelingen van andere Jobners? Klik dan op de naam van de opdrachtgever in de omschrijving en ontdek hoe anderen de opdrachtgever beoordeeld hebben. 

Screenshot van de app waarin de ranking van een opdrachtgever zichtbaar is ter ondersteuning van het artikel beoordelingssysteem. Screenshot van de app waar reviews voor de opdrachtgever zichtbaar zijn ter ondersteuning van het artikel beoordelingssysteem.

Aan de andere kant heeft de opdrachtgever ook de mogelijkheid om jou te beoordelen. Het is belangrijk dat je goed scoort (4 of 5 sterren), want opdrachtgevers kijken vaak naar deze rating en reviews voordat ze besluiten om je te accepteren voor een job. Hoe scoor je een goede beoordeling?

  • Kom op tijd en communiceer goed 
  • Doe je uiterste best tijdens de job
  • Ben betrokken bij de business
  • Geef feedback, maar accepteer deze ook
  • Bedank de opdrachtgever aan het eind van de job

Met deze tips moet het helemaal goed komen met die 5 sterren reviews. Succes! Mocht je nog vragen hebben over het beoordelingssysteem of iets anders, stuur ons een bericht via WhatsApp of per mail. We helpen je graag!