Ik wil een Jobner beoordelen na een gewerkte shift, hoe doe ik dit?

Super, er is een Jobner bij je komen werken! Tijd om de Jobner te beoordelen en een review achter te laten. Dit is mogelijk zodra de Jobner zijn/haar gewerkte uren indient. Je kunt dan naast het goedkeuren van de uren ook een beoordeling achterlaten. Een beoordeling bestaat uit twee onderdelen: een rating en een review. Een rating is verplicht en is gebaseerd op sterren op een schaal van 1 tot 5. Hierbij is 1 ster een negatieve beoordeling en 5 sterren een positieve beoordeling. Een review is optioneel en bestaat uit een toelichting die dient als onderbouwing voor de rating.

Waarom is het geven van een beoordeling belangrijk? (1) Zo kunnen andere opdrachtgevers zien wat zij van een Jobner kunnen verwachten. Maar dit geldt natuurlijk ook voor jou. Als een “nieuwe” Jobner zich aanmeldt voor jouw job, kun je aan de hand van zijn of haar reviews zien hoe er gepresteerd is bij andere opdrachtgevers. Op basis hiervan kun je de keuze maken om iemand wel of niet aan te nemen voor de job. (2) Het dient ook als feedback voor de Jobner. Wat ging er goed en waar liggen de verbeterpunten. Deze kun je uiteraard ook altijd met de Jobner bespreken na afloop van de gewerkte dienst.

Let op! Het is niet mogelijk om een beoordeling achteraf aan te passen. Denk daarom goed na over het aantal sterren én de review die je geeft.

Ben je erg tevreden over iemands werkzaamheden? Voeg deze persoon dan toe aan je favorieten pool! Daarover lees je hier meer. Tevreden over Jobner? Laat dan hier ook een review voor ons achter.

Mocht je nog vragen hebben over het beoordelen van een Jobner of een ander onderwerp, check onze helpdesk of neem contact met ons op via info@jobner.nl. Je kunt ons ook bellen of WhatsAppen via 085 00 43 220.