Hoe kan ik mijn gewerkte uren doorgeven?

Je hebt op een super toffe shift gewerkt, nu is het tijd om je gewerkte uren door te geven. Je wilt natuurlijk wel uitbetaald worden voor jouw verleende diensten. In dit artikel leggen we uit hoe je jouw uren via de app kunt indienen en waar je rekening mee moet houden.

Na afloop van jouw shift ontvang je in de app het verzoek om je gewerkte uren in te dienen. Zet dus altijd jouw push meldingen aan om geen belangrijke meldingen te missen. Open de app en ga onderin naar het tijdsklokje. Hier vind je twee overzichten: (1) openstaande shifts, aldus de uren die je nog moet indienen en (2) archief, de uren die je al ingediend hebt. Op het moment dat je jouw uren gaat indienen is het belangrijk om eventuele pauzes af te trekken van de totale duur van de shift. Dit wordt namelijk niet automatisch doorberekend. Ook kun je als freelancer kiezen voor factoring (uitbetaling binnen 3 werkdagen na goedkeuring van de opdrachtgever) of de betalingstermijn van de opdrachtgever (dit kan oplopen tot 30 dagen). Verloners dienen in hun profiel op Verloning.nl aan te geven of ze voor factoring kiezen of niet.

Op het moment dat je jouw uren hebt ingediend komen ze direct bij de opdrachtgever binnen ter goedkeuring. Opdrachtgevers hebben tot 7 werkdagen de tijd om jouw uren te accorderen (lees meer).

Mocht je nog meer vragen hebben over het indienen van jouw uren in de app, check dan onze helpdesk of neem contact met ons op via WhatsApp, per mail of telefonisch via 085 00 43 220.