Wat is een ongevallenverzekering?

Natuurlijk hopen we dat het niet gebeurt, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Met een ongevallenverzekering ben je tijdens werk- en reistijd verzekerd als er een ongeluk gebeurd en je hierdoor blijvend invalide raakt of, nog erger, overlijdt. Er wordt dan eenmalig een bedrag tot maximaal 100.000 euro (afhankelijk van de ernst van het ongeluk) uitgekeerd.

Iedereen verzekerd met Alicia
Voorheen waren Jobners zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van verzekeringen. Maar omdat we het belangrijk vinden dat iedereen goed beschermd is, zijn we een samenwerking aangegaan met Alicia. Vanaf nu zijn alle werkenden via ons platform verzekerd tegen ongevallen. Waarom? Indien je niet verzekerd bent zul je zelf op moeten draaien voor de financiële gevolgen van het ongeval. Denk hierbij aan blijvende invaliditeit, onjuiste medische behandelingen, persoonlijke eigendommen en ziekenhuisverblijf. En dat willen we natuurlijk niet!

Wil je een claim indienen? Klik dan hier. Let op! Je bent alleen verzekerd als je via het Jobner platform werkt. Niet voor klussen buiten Jobner om. Indien er alcohol of geweld in het spel zijn, ben je niet verzekerd.

Mocht je nog vragen hebben over de ongevallenverzekering of andere verzekeringen, check onze helpdesk, deze informatiepagina of neem contact met ons op. We zijn bereikbaar via WhatsApp en per mail.