Ik wil mijn account verwijderen, is dit mogelijk?

Allereerst vinden wij het ontzettend jammer dat je op het punt staat om Jobner vaarwel te zeggen. Het is mogelijk om jouw account door ons te laten verwijderen. Maar weet je zeker dat je dit wilt? Je kunt dit namelijk niet meer ongedaan maken. Een andere optie is jouw account op inactief laten zetten waardoor je geen berichten/meldingen meer krijgt van Jobner. Mocht je dan later toch weer gebruik willen maken van het Jobner platform, dan kunnen we jouw account tegen die tijd heel makkelijk weer activeren. Je kunt dan ook direct weer reageren op jobs zonder opnieuw de verificatie stappen te hoeven doorlopen. Dat scheelt een hoop tijd en moeite

Wil je jouw account toch laten verwijderen? Hiervoor dien je naar je profiel te gaan, op het tandwieltje te klikken en vervolgens “account verwijderen” te selecteren. Je krijgt een bevestiging en wij zorgen ervoor dat het account wordt verwijderd. Het verwijderen van een account heeft wel even tijd nodig, dus meteen kan het niet.

Twijfel je nog over je keuze? En wil je graag eerst wat meer weten over het verwijderen of op inactief zetten van jouw account? Neem dan contact met ons op via WhatsApp, per mail of bel naar 085 00 43 220. Heb je nog andere vragen omtrent ons platform, de werking van de app, e.d., check dan onze helpdesk voor veelgestelde vragen.