Hoe kan ik een profiel aanmaken?

Leuk dat je via Jobner aan de slag wilt! Om een Jobner profiel aan te kunnen maken, heb je de app nodig. De app is gratis te downloaden via de App Store of Play Store. In het beginscherm van de app kun je kiezen om een nieuw account te maken. Hier kun je ook aangeven of je een werkzoekende (freelancer of verloner) of opdrachtgever bent. 

  • Stap 1. Vul jouw persoonlijke gegevens in zoals naam, achternaam, telefoonnummer, e-mail adres en woonadres.
  • Stap 2. Maak een wachtwoord aan zodat niemand zomaar op je account kan.
  • Stap 3. Je ontvangt nu een mail om jouw e-mail adres en daarmee jouw Jobner profiel te verifiëren. Niet ontvangen? Check je spambox!
  • Stap 4. Ga terug naar de app en log in. Maak jouw profiel compleet met een leuke, maar representatieve foto en een korte omschrijving over jezelf. Dit is niet verplicht, maar we raden het je wel sterk aan. Met een foto en beschrijving vergroot je namelijk jouw kansen om uitgekozen te worden voor een job.
  • Stap 5. Bij deze stap maak je de keuze of je aan de slag wilt als freelancer of als verloner.

Gekozen voor Verloning.nl? Registreer je via deze link, verifieer jouw e-mail adres en doorloop de account verificatie. Zodra je jouw account op Verloning.nl hebt aangemaakt en geverifieerd bent, wordt jouw profiel op Jobner gevalideerd en kun je direct reageren op jobs. Nog niet gevalideerd? Dan kun je al wel de jobs inzien, maar nog niet reageren.

Gekozen voor freelancen? Vul dan je in de volgende stappen jouw rekeningnummer (IBAN) en btw-id in. Jouw rekeningnummer hebben we nodig om jouw gewerkte uren te kunnen uit betalen. Heb je nog geen btw-id? Vraag deze dan aan bij de Belastingdienst of kies toch voor de optie om als verloner aan de slag te gaan. Als laatste stap dien je een ID-check te doen zodat we jouw account kunnen valideren. Daarover vind je hier meer informatie.

Last but not least! Zodra jouw profiel compleet is, plan je een kennismakingsgesprek in. Dit gesprek is telefonisch en duurt maximaal 10 minuten. Hierin bespreken we alles wat je moet weten omtrent het werken via Jobner. Ook kun je tijdens dit gesprek nog vragen stellen over dingen die voor jou onduidelijk zijn. Je plant het gesprek hier.

Direct een account aanmaken? Dat kan! Klik dan hier en get started. Mocht je nog vragen hebben, stuur ons dat een berichtje via WhatsApp!