Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat moet ik doen?

Oeps, je weet jouw wachtwoord niet meer. Geen paniek! Dit gebeurt de beste wel eens. In dit artikel leggen we uit wat je kunt doen als je jouw wachtwoord vergeten bent.

Als je je wachtwoord vergeten bent, kun je onderin het inlogscherm van de app aangeven dat je je wachtwoord bent vergeten. Je wordt dan doorverwezen naar een pagina waar je je e-mail adres kunt invullen. Vervolgens ontvang je een mail en kun je via de link in de mail jouw wachtwoord opnieuw in te stellen. Tip: Zorg ervoor dat het nieuwe wachtwoord sterk is (het gebruik van hoofdletters, vreemde tekens en leestekens helpt hierin) en dat je deze niet deelt met andere mensen.

Mockup inlogscherm ter ondersteuning van het artikel wachtwoord vergeten.

Lukt het niet om jouw wachtwoord te wijzigen, neem dan contact met ons op via WhatsApp, per mail of telefonisch via 085 00 43 220. Dan helpen we je graag verder!

Heb je meer vragen over jouw Jobner account? Klik dan hier voor veelgestelde vragen of neem contact met ons op. We zijn op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 bereikbaar per mail, WhatsApp en telefonisch.