Waarom is een persoonlijk kennismakingsgesprek nodig?

Als je je aanmeldt via Jobner, word je gevraagd om een kort telefonisch kennismakingsgesprek in te plannen. Waarom? Dat vertellen we je in dit artikel.

Voordat je in de app kunt reageren op beschikbare jobs, dient jouw profiel gevalideerd te zijn. Tijdens het kennismakingsgesprek nemen we je mee in de stappen die je moet nemen om gevalideerd te worden. Andere onderwerpen die aan bod komen in het gesprek zijn o.a.:

  1. Hoe jobner werkt en wat je van ons mag verwachten
  2. De verantwoordelijkheden die freelancen met zich meebrengt (bijv. belastingaangifte, verzekeringen, etc.)
  3. Hoe je de ID-check succesvol kunt afronden
  4. Indien nodig lichten we toe hoe je een btw-id aanvraagt

Met al deze informatie weet jij als freelancer precies waar je aan begint en heb je een duidelijk beeld van wat je te wachten staat. Tot slot kan je zelf natuurlijk ook nog allerlei vragen stellen over onderwerpen die voor jou nog onduidelijk zijn.

Als je al freelancer bent en je hebt een btw-id, dan stelt een kennismakingsgesprek voor jou niet zoveel voor. Als je je btw-id in de app invult, krijg je per mail een uitnodiging om de ID-check te doen. Zodra deze akkoord is, wordt jouw profiel gevalideerd en kun je direct reageren op jobs.

Ben jij klaar om als Jobner aan de slag te gaan? Download dan hier de app en plan vervolgens een kennismakingsgesprek in. Voordat je het weet, sta jij op je eerste toffe job! Nog vragen? Stuur ons een appje via 085 00 43 220.