Je job eerder afgelopen, wat nu?

Het kan wel eens voorkomen dat het rustig is of dat door andere omstandigheden jouw job eerder is afgelopen dan de overeengekomen eindtijd. Als werkende op het Jobner platform heb je altijd recht op minimaal 50% van de geplande verdiensten. Dit leggen we uit met een paar voorbeelden.

Voorbeeld 1. Je stond ingepland op een shift van 12:00 tot 20:00 (8 uur). De opdrachtgever geeft om 15:00 aan dat het te rustig is en hij je daarom naar huis laat gaan. In dit geval heb je recht op 4 uur ondanks dat je slechts 3 uur aan het werk bent geweest. Ps. Je kunt er ook gewoon voor kiezen om 3 uur te declareren. Deze keus laten we bij jou.

Voorbeeld 2. Jouw shift staat gepland van 10:00 tot 18:00 (8 uur). Om 17:00 word je door de opdrachtgever naar huis gestuurd omdat je al jouw werk al af hebt. Je hebt 7 uur gewerkt en hebt dan ook recht op deze 7 uur. Dat laatste uur komt helaas te vervallen.

De uren waar je recht op hebt, kun je gewoon indienen via de app. Lees hier hoe.

Mocht je nog vragen hebben over een job die eerder was afgelopen, stuur ons een bericht via WhatsApp. Voor overige vragen, check de helpdesk voor freelancers of verloners.