Een favorieten pool, wat houdt het in en wat heb ik eraan?

Opdrachtgevers kunnen je na een gewerkte shift toevoegen aan hun favorieten pool. Vaak houdt dit in dat opdrachtgevers tevreden zijn over jouw geleverde diensten en graag willen dat je vaker voor hen komt werken. Als favoriet krijg jij direct een push notificatie wanneer de opdrachtgever een nieuwe job of nieuwe shifts toevoegt in de app. Zo weet je zeker dat je geen enkele job hoeft te missen. Ook kan de opdrachtgever ervoor kiezen om de aanmeldingen van de Jobners uit zijn favorieten pool automatisch te laten accepteren. Zo ben je vaak direct verzekerd van de job. Handig hè?

Hoe word jij de favoriet van een opdrachtgever?

  1. Zorg ervoor dat jouw profiel in de app compleet is. Schrijf een pakkende bio, voeg relevante werkervaring toe, laat je contactgegevens achter en upload natuurlijk een leuke, maar representatieve foto van jezelf! Jouw profiel is de digitale eerste indruk die een opdrachtgever van je krijgt en is vaak bepalend in de keuze om je te accepteren of af te wijzen voor de job.
  2. Ben op tijd of zelfs iets eerder aanwezig voor jouw shift en doe je uiterste best. Heb je vragen? Stel ze. Is er iets onduidelijk? Geef het aan. Opdrachtgevers waarderen eerlijk- en openheid en vinden het fijn als je net dat stapje extra zet om ze uit de brand te helpen. Ben de Jobner die je zelf ook aan je favorieten pool zou willen toevoegen.
  3. Onderhoud het contact met de opdrachtgever. Geef aan het eind van de shift aan dat je graag vaker voor ze wilt werken of stuur na afloop van de shift nog een bericht in de chat. Zo maak je nog meer kans om toegevoegd te worden aan de favorieten pool.

Van hoeveel opdrachtgevers ben jij al favoriet? 😉

Word toegevoegd aan de favorieten pool van opdrachtgevers.

Mocht je nog vragen hebben, laat het ons weten via WhatsApp of bel ons via 085 00 43 220.