Hoe trek ik een openstaande aanmelding in?

Het komt wel eens voor dat je een openstaande aanmelding wilt intrekken omdat je voor een andere job geaccepteerd bent of omdat er plotseling iets tussengekomen is. Het is uiteraard mogelijk om een openstaande aanmelding in te trekken / te annuleren. Dit kan via de ingebouwde chatfunctie in de app. Stuur de opdrachtgever een bericht in de chat dat je niet langer beschikbaar bent.

Visualisatie van de chat waarin de freelancer zich afmeldt voor de shift. Ter visualisatie van het helpdesk artikel openstaande aanmelding.

Let op! Was je al geaccepteerd voor de job? Dan dien je rekening te houden met het annuleringstermijn. Wanneer je je buiten het annuleringstermijn wilt afmelden, dien je – wel in overleg met de opdrachtgever – zelf vervanging te regelen voor de job. Het annuleringstermijn kan verschillen per opdrachtgever. Hoe je vervanging kunt regelen, lees je hier. Het is wel belangrijk dat je bij de opdrachtgever aangeeft wie jouw vervang(st)er is incl. contactgegevens, zodat de desbetreffende contactpersoon van het bedrijf contact kan opnemen met jouw vervang(st)er.

Stay posted: binnenkort releasen we een nieuwe versie van de app waarin het mogelijk wordt om zelf jouw openstaande aanmelding in te trekken. De regels voor het annuleren buiten het annuleringstermijn blijven hetzelfde. Echter hoef je nu niet meer aan de opdrachtgever te vragen om de aanmelding te annuleren.

Mocht je hier nog vragen over hebben, stuur ons dan gerust een appje via 085 00 43 220 of mail naar [email protected].