Hoe trek ik een openstaande aanmelding in?

Het komt wel eens voor dat je een openstaande aanmelding wilt intrekken omdat er plotseling iets tussengekomen is. Het is uiteraard mogelijk om een openstaande aanmelding in te trekken / te annuleren. Dit kan via de ingebouwde chatfunctie in de app. Ben je nog niet geaccepteerd voor de job? Dan dien je de opdrachtgever een bericht via de chat te sturen. Hierin kun je aangeven dat je niet meer beschikbaar bent en vragen of hij jou wilt afwijzen voor de shift. Ben je al wel geaccepteerd? Volg dan onderstaande stappen:

Stap 1. Open de chatfunctie in de app (2e icoontje onderin de menubalk)

Stap 2. Ga naar het tabje “Geaccepteerd” en klik op de job die je wilt annuleren

Stap 3. Klik rechts bovenin op shifts, zoek de juiste shift en klik vervolgens op “Annuleer job”

Tadaaa, makkelijker kan het niet! Tip: Stuur de opdrachtgever wel ook altijd even een berichtje via de chat dat je niet langer beschikbaar bent. 


Let op! Was je dus al geaccepteerd voor de job? Dan dien je rekening te houden met het annuleringstermijn. Wanneer je je buiten het
annuleringstermijn wilt afmelden, dien je – wel in overleg met de opdrachtgever – zelf vervanging te regelen voor de job. Het annuleringstermijn kan verschillen per opdrachtgever. Hoe je vervanging kunt regelen, lees je hier. Het is wel belangrijk dat je bij de opdrachtgever aangeeft wie jouw vervang(st)er is incl. contactgegevens, zodat de desbetreffende contactpersoon van het bedrijf contact kan opnemen met jouw vervang(st)er.

Mocht je hier nog vragen over hebben, stuur ons dan gerust een appje via 085 00 43 220 of mail naar [email protected].