Wanneer worden mijn uren goedgekeurd?

Op het moment dat je jouw gewerkte uren hebt ingediend wil je natuurlijk niks liever dan dat jouw uren zo snel mogelijk worden goedgekeurd. Opdrachtgevers ontvangen daarom ook direct een melding in de app wanneer jij als freelancer of verloner jouw uren indient. Echter, zoals ook benoemd in de Algemene Voorwaarden, hebben opdrachtgevers 7 werkdagen de tijd om ingediende uren te accorderen. We zien dat dit vaak wel sneller gaat. Opdrachtgevers ontvangen ook wekelijkse reminders om openstaande reacties én ingediende uren te controleren en goed te keuren.

Mochten jouw uren na 7 werkdagen nog niet geaccordeerd zijn, neem dan via de chatfunctie en/of telefonisch contact op met de opdrachtgever om te vragen of hij/zij jouw uren wilt goedkeuren. De opdrachtgever is namelijk verantwoordelijk voor de goedkeuring van jouw uren. Jobner heeft hierin geen actieve rol. Zijn jouw uren na 10 werkdagen nog niet goedgekeurd? Neem dan even contact met ons op via WhatsApp of per mail: info@jobner.nl. Wij zullen dan contact opnemen met de opdrachtgever met het verzoek om jouw uren zo snel mogelijk te accorderen.

Hopelijk hebben we je hiermee voldoende geïnformeerd. Mocht je nog vragen hebben, check vooral onze helpdesk voor veelgestelde vragen of neem contact met ons op.