Hoe werkt Jobner precies?

Hoe werkt Jobner? Jobner is een online gig platform dat opdrachtgevers met kwalitatief hoogstaande freelancers en verloners verbindt. We noemen deze jonge ondernemers ook wel Jobners. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf wordt ontzorgd op momenten dat je extra flexibiliteit nodig hebt.

Het vinden van goede medewerkers kan best een uitdaging zijn. Via het Jobner platform maken we deze zoektocht makkelijker en volledig inzichtelijk. Wij koppelen opdrachtgevers aan vakbekwame jonge ondernemers in verschillende sectoren.

Snel opschalen bij een tijdelijke piek en afschalen in de wat rustigere periodes wordt zo heel gemakkelijk. Zelf je flexibele schil beheren en hier 100% controle over hebben in één digitale oplossing. Post snel en gemakkelijk losse jobs of shifts voor langere tijd via een persoonlijk dashboard.

Via ons online platform hebt je direct contact met gemotiveerde Jobners die door middel van ervaringen en ratings aan hun eigen profiel werken. Anders dan een uitzendbureau, want naast dat je geen recruiter meer nodig hebt en jezelf in controle bent, geldt de ingewikkelde WAB (Wet Arbeidsmarkt in Balans) niet voor de Jobners. Hierdoor behoudt je flexibiliteit en heb geen verplichtingen voor volgend jaar, die je wel hebt met uitzend en oproepkrachten. Daarnaast is de kostprijs van het platform voor jouw als opdrachtgever aantrekkelijker dan van een uitzendbureau. Plan vanaf € 17,50 per uur een freelancer of verloner. Gaten in je personeelsplanning? Neem contact met ons op en plan direct een Jobner in.

Hopelijk heb je nu een goed beeld over hoe Jobner werkt. Zo niet, neem contact met ons op via 085 00 43 220 of lees onze andere helpdesk artikelen.