Wat is Jobner en hoe werkt het precies?

In dit artikel vertellen we je wat Jobner is en hoe ons platform precies werkt. In het kort: Jobner is een online gig platform dat freelancers en opdrachtgevers met elkaar verbindt.

Het vinden van een leuke én goed betaalde baan kan soms lastig zijn. Werktijden zijn lastig te combineren met school, sport of andere dingen. Via het Jobner platform maken we deze zoektocht makkelijker en volledig inzichtelijk.

Opdrachtgevers bieden toffe jobs aan in jouw regio (of daarbuiten) waar jij op kunt reageren in de app. Eigenlijk solliciteer je voor een job, zonder daadwerkelijk een sollicitatie te hoeven doen. Handig hè? In de app kan je dus kijken welke job je leuk lijkt, op welke dag je zou willen werken en welke tijd het beste uitkomt. Na de shift kan je gemakkelijk via de app je uren indienen bij de opdrachtgever. Zodra de opdrachtgever deze accepteert, wordt automatisch de factuur opgesteld. Indien je hebt gekozen voor factoring zal je binnen 3 werkdagen worden uitbetaald. Heb je hier niet voor gekozen, dan kies je voor het betalingstermijn van de opdrachtgever. Het kan dan tot 30 dagen duren voordat het geld op je rekening staat.

Wij streven ernaar dat er voor jou altijd voldoende keuze is in het aantal jobs met flexibele werktijden en hoge uurtarieven. Met een breed aanbod van opdrachtgevers kan iedere dag anders zijn. Zo sta je de ene dag in de kroeg en werk je de andere dag als logistiek medewerker!

Heb je het even druk met tentamens, heb je een feestje of heb je even geen zin om te werken? Geen probleem! Jij bepaalt zelf waar, wanneer en hoeveel je werkt en kiest dus zelf de job die jou het beste uitkomt. Er zijn al heel veel freelancers  actief bij Jobner. Join the community en maak nu een profiel aan!

Als je meer wilt weten over hoe Jobner werkt, lees dan vooral verder in onze helpdesk of stuur een appje naar 085 00 43 220. Je kunt ons ook mailen op info@jobner.nl.