Ontdek de horeca freelancers van Jobner

Blijf super flexibel aankomend horeca seizoen

De lente staat voor de deur en dat betekent eindelijk weer genieten van het mooie weer. Mensen zijn vrolijk en gaan eropuit als de bloemen weer in bloei staan. 

Als horecaondernemer wil je niets liever dan jouw terras of restaurant openen en deze mensen ontvangen voor een heerlijke lunch of borrel. Jouw horecahart gaat sneller kloppen als je de benen onder je lijf vandaan mag lopen en optimaal profiteert van volle terrassen.

Meer zekerheid en minder risico’s

Toch blijft het de vraag of en hoe de versoepelingen doorzetten en hoe de ‘roadmap’ er verder uit gaat zien. Kortom zekerheid en garantie tot aan de deur. Ook wat betreft het aannemen van medewerkers. Veel horeca medewerkers hebben de afgelopen maanden gekozen voor een job elders. Wil je je als ondernemer daarnaast committeren om medewerkers zelf een contract aan te bieden? Dat is een groot dilemma, zeker met het jaar wat je achter de rug hebt. 

Iets meer zekerheid zou fijn zijn, toch?

Klaar voor elk scenario!

En dat begrijpen wij bij Jobner maar al te goed. Het aannemen van nieuw personeel is op dit moment een risico. Want hoe onzeker gaan de komende maanden nog zijn? 

Gelukkig kunnen wij jou daarbij helpen. Als je namelijk freelancers inzet via Jobner weet je één ding zeker: je bent klaar voor elk scenario.

Probeer jobner gratis

Maak een gratis account aan en gebruik Jobner en ervaar de voordelen van werken met freelancers.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

JOBNER ...

De voordelen van werken met Freelancers:

 • Start direct met selecteren i.p.v. werven
 • Maak gebruik van ons landelijke netwerk van freelancers
 • Geen contractuele verplichtingen of werkgeverslasten
 • Vanaf € 13,00 per uur staat er iemand klaar
 • Maak gebruik van ons loyaliteitsprogramma en bespaar direct

De zekerheden van werken met Jobner:

 • Wij stellen bij iedere job een door de belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomst op
 • Bouw je eigen team van favoriete freelancers
 • Alles inzichtelijk in één dashboard, zelf helemaal in controle
 • Ontvang verzamelde facturatie, als in een periode meerdere freelancers hebben gewerkt
 • Communiceer op één plek, via de chat houdt je gemakkelijk contact met freelancers

Er is meer…

Als je kiest voor de freelancers van Jobner, kun jij je volledig focussen op het ondernemen. Klanten helpen, omzet draaien en dat zonder risico’s in je achterhoofd. Fijn toch? Dat betekent ook:

 • Geen kosten als iemand niet werkt
 • Geen administratieve rompslomp
 • Eén verzamelfactuur en wij regelen de betaling

Jouw favoriete horecafreelancers bij elkaar

Heb jij een freelancer gevonden die perfect past binnen jouw onderneming? Dan kan je hem of haar toevoegen aan je favorietenpool. Het voordeel: als jij een job plaatst, krijgt jouw favoriete freelancer meteen een pushbericht. Zo bouw je gemakkelijk en snel een groep vaste krachten om jouw bedrijf heen. Ideaal toch?

‘Doordat Jobner persoonlijk alle freelancers vooraf spreekt, kun je erop vertrouwen dat je kwalitatieve medewerkers in huis haalt’

Hotel Pullman Eindhoven Cocagne

Blijf 100% in control met Jobner!

Plan een demo Plaats je eerste job

Op zoek naar ZZP’ers in de horeca

Het vinden van goede horecamedewerkers kan best een uitdaging zijn. Via het Jobner platform maken we deze zoektocht makkelijker en volledig inzichtelijk. Wij koppelen horecaondernemingen aan vakbekwame jonge freelancers. Freelancers via Jobner kunnen ondersteunen bij uiteenlopende horeca taken zoals bediening, hostess of afwassen.

In de horeca en leisure branche worden ook de voordelen van freelancers steeds meer ontdekt. Via het Jobner platform vinden opdrachtgevers krachten die ondersteuning bieden. Snel opschalen bij een tijdelijke piek en afschalen in de wat rustigere periodes wordt zo heel gemakkelijk. Zelf je flexibele schil beheren en hier 100% controle over hebben in één digitale oplossing.

Flexibel voor in de pieken

Gaten in je personeelsplanning? Ieder horecaonderneming kent dit. Via ons online platform hebt je direct contact met gemotiveerde freelancers die door middel van ervaringen en ratings aan hun eigen profiel werken. Anders dan een uitzendbureau, want naast dat je geen recruiter meer nodig hebt en jezelf in controle bent, geldt de ingewikkelde WAB (Wet Arbeidsmarkt in Balans) niet voor freelancers. Hierdoor behoudt je flexibiliteit en heb geen verplichtingen voor volgend jaar, die je wel hebt met uitzend en oproepkrachten. Daarnaast is de kostprijs van het platform voor jouw als opdrachtgever aantrekkelijker dan van een uitzendbureau.

Wie huur je in?

De freelancers op het Jobner platform zijn vooral jongere mensen tussen de 18 en 25 jaar. Zij zijn via de app op zoek naar tijdelijke jobs zoals bardiensten of runner.

Wij spreken ze allemaal van te voren. Hierna kunnen zij aan de slag. Als je tevreden bent over een freelancer dan kun je hem/haar toevoegen aan jouw favorieten.

Naast dat zij een notificatie krijgen wanneer je nieuwe job plaatst, kun je bij het aanmaken van de job ervoor kiezen om deze favorieten automatisch te accepteren als zij op de geplaatste job reageren.

Jouw Jobner dashboard

In het web-dashboard zie je alle geplaatste en uitstaande jobs met de reacties van freelancers hierbij. Van de freelancers zie je een foto en ze geven een motivatie. Je krijgt inzicht in de contactgegevens maar je kunt ook een chatgesprek starten waarvan de freelancer notificaties ontvangt. Zit de job van een freelancers erop, dan stuurt hij of zij de gewerkte uren in ter goedkeuring. Zijn deze uren door jou als opdrachtgever goedgekeurd dan volgt automatisch de verzamelde facturatie.

Het is ook mogelijk om met verschillende rollen en afdelingen te werken in het platform zodat iedereen die in het platform werkt eeneigen overzicht houdt. Desgewenst kunnen wij ook API koppeling verzorgen met jullie eigen plantool, zodat de gaten in planning automatisch kunnen worden gevuld met freelancers. Zo heb je nooit meer personeelsproblemen in jouw horecaonderneming.

Probeer jobner

Ervaar de voordelen van werken met freelancers.

Probeer Jobner nu!

Check onze helpdesk voor veelgestelde vragen en informatie over hoe Jobner werkt

Bekijk helpdesk