Efficiënter,
Transparanter,
Flexibeler!

Gratis account maken Plan een demo

PLAATS JE FREELANCE JOBS VIA JOBNER

Geen job te groot of te klein

Post snel en gemakkelijk losse jobs of shifts voor langere tijd via een persoonlijk dashboard. Hoe specifieker de omschrijving, hoe sterker de match.

Bepaal zelf het tarief

Plan vanaf € 13,00 per uur een freelancer en betaal als nieuwe opdrachtgever.

Bevestig de beste match

Bepaal zelf op basis van profielen en reviews wie jullie beste match is. Beloon zelf freelancers voor hun harde werk door een review achter te laten voor toekomstige opdrachtgevers.

Sluit je aan bij Jobner en kom ook in contact met gemotiveerde horeca / leisure freelancers.

Ontdek Jobner Horeca / Leasure

Sluit je aan bij Jobner en kom ook in contact met gemotiveerde retail freelancers.

Ontdek Jobner Retail

Sluit je aan bij Jobner en kom ook in contact met gemotiveerde logistiek freelancers.

Ontdek Jobner Logistiek

Sluit je aan bij Jobner en kom ook in contact met gemotiveerde callcenter freelancers.

Ontdek Jobner Callcenter

JOBNER ...

BLIJF 100% IN CONTROL MET JOBNER

Zelf in controle in een volledig inzichtelijk dashboard

Beheer 24/7 uitstaande jobs en reacties via desktop en mobiele app. Zo ben jezelf volledig in controle over jouw flexibele schil. Ken rollen toe en beheer per afdeling alle lopende zaken.

Stel jouw team van favorieten samen

Enthousiast over een freelancer? Bouw aan een team met favorieten, zij ontvangen een pushbericht bij nieuwe jobs. Aanmeldingen van een favoriete freelancers? Laat deze dan automatisch bevestigen, zo wordt plannen nog efficiënter.

Chat direct met freelancers

Communiceer met freelancers vanuit het dashboard, stuur een chat, een update en volg de voortgang van freelancers. Communiceren was nog nooit zo eenvoudig en overzichtelijk.

Één verzamelfactuur en wij regelen de betaling

Ontvang wekelijks een overzichtelijke verzamelfactuur over de uren en het tarief die door jou zijn goedgekeurd. Wij regelen de uitbetaling aan de freelancers binnen enkele werkdagen.

Vertrouwen is goed, reviews zijn beter

We nemen de kwaliteit van de freelancers serieus. Beloon de freelancer voor hun harde werk, schrijf een review en deel jouw ervaring met toekomstige klanten. Zo maken we samen het platform steeds beter.

VOORDELEN OPDRACHTGEVER

  • Start direct met selecteren i.p.v. werven
  • Maak gebruik van ons landelijke netwerk van freelancers
  • Geen contractuele verplichtingen of werkgeverslasten
  • Vanaf € 13,00 per uur staat er iemand klaar
  • Maak gebruik van ons loyaliteitsprogramma en bespaar direct

Wat onze klanten over ons zeggen

“Doordat Jobner persoonlijk alle freelancers vooraf spreekt kun je er op vertrouwen dat je kwalitatieve medewerkers in huis haalt”

Pullman Eindhoven Cocagne

“In het begin lieten we de kandidaten eerst langskomen. Maar de ervaringen zijn inmiddels zo goed dat we een pool met favorieten hebben die regelmatig werken”

Mikrocentrum
Jobner
4.9
Gebaseerd op 19 recensies
powered by Google
Danielle Teulings
Danielle Teulings
08:59 20 Jul 21
Het afgelopen half jaar veel klussen uitgezet via Jobner. Naar mijn idee een prettig platform dat erg laagdrempelig... ingesteld is. De mensen achter het platform zijn enorm klantvriendelijk en doen net dat stapje extra om je te ontzorgen. Ik ben blij met onze samenwerking en ga zeker vaker gebruik maken van Jobner.lees meer
Patty Van Der Steen
Patty Van Der Steen
14:17 22 Oct 20
Voor de realisatie van onze projecten moeten wij regelmatig opschalen met tijdelijke ondersteuning. Via een goede... relatie zijn wij bij Jobner terecht gekomen. Wij plaatsen zelf onze jobs in het platform en binnen twee dagen ontvingen wij de eerste aanmeldingen. Via het platform communiceren wij snel en gemakkelijk met alle freelancers. De communicatie via de app en met Jobner zelf loopt fantastisch, mochten er problemen zich voordoen, zijn ze snel opgelost. Jobner is een top partij om mee samen te werken, 9+lees meer
Linda Heijnen
Linda Heijnen
11:09 31 Aug 20
Jobner is een prettige partij om mee samen te werken! Doordat Jobner persoonlijk alle freelancers vooraf spreekt kun je... er op vertrouwen dat je kwalitatieve medewerkers in huis haalt.lees meer
Bram Wollaert
Bram Wollaert
17:05 18 Aug 20
Fijn platform om als werkgever gebruik van te maken! De app is gemakkelijk en snel in gebruik. De jongens van Jobner... kunnen snel schakelen en denken met je mee. Zeer tevreden!lees meer
Berrie Van Dijck
Berrie Van Dijck
10:01 18 Aug 20
Perfect! Ideaal als werkgever die flexibiliteit kan gebruiken, maar niet afhankelijk wil zijn van een uitzendbureau. De... kosten zijn lager en ik heb zelf de keuze wie ik inzet.lees meer
Susan Smit
Susan Smit
17:19 05 Jul 20
De hospitality opdrachten die ik heb vervuld vond ik erg leuk om te doen. Even wat anders. De gezelligheid, de bruis,... de mensen, de plekken. Zo leer je weer andere leuke bedrijven en leuke persoonlijkheden kennen, zoals bijv. bij Mikrocentrum of Design Museum Den Bosch. Vergeet de Brasserie niet. Deze is top!! De mensen bij Jobner zijn erg betrokken en behulpzaam! Een mooie club!lees meer
Volgende beoordelingen

Probeer jobner

Ervaar de voordelen van werken met freelancers. Plaats direct een job!

Gratis account maken

Check onze helpdesk voor veelgestelde vragen en informatie over hoe Jobner werkt