Efficiënter,
Transparanter,
Flexibeler!

Plaats een job

PLAATS JE FREELANCE JOBS VIA JOBNER

Geen job te groot of te klein

Post snel en gemakkelijk losse jobs of shifts voor langere tijd via een persoonlijk dashboard. Hoe specifieker de omschrijving, hoe sterker de match.

Bepaal zelf het tarief

Plan vanaf € 13,00 per uur een freelancer en betaal als nieuwe opdrachtgever de eerste twee weken geen platform fee.

Bevestig de beste match

Bepaal zelf op basis van profielen en reviews wie jullie beste match is. Beloon zelf freelancers voor hun harde werk door een review achter te laten voor toekomstige opdrachtgevers.

Sluit je aan bij Jobner en kom ook in contact met gemotiveerde horeca / leisure freelancers.

Ontdek Jobner Horeca / Leasure

Sluit je aan bij Jobner en kom ook in contact met gemotiveerde retail freelancers.

Ontdek Jobner Retail

Sluit je aan bij Jobner en kom ook in contact met gemotiveerde logistiek freelancers.

Ontdek Jobner Logistiek

Sluit je aan bij Jobner en kom ook in contact met gemotiveerde

Ontdek Jobner Callcenter

JOBNER ...

BLIJF 100% IN CONTROL MET JOBNER

Zelf in controle in een volledig inzichtelijk dashboard

Beheer 24/7 uitstaande jobs en reacties via desktop en mobiele app. Zo ben jezelf volledig in controle over jouw flexibele schil. Ken rollen toe en beheer per afdeling alle lopende zaken.

Stel jouw team van favorieten samen

Enthousiast over een freelancer? Bouw aan een team met favorieten, zij ontvangen een pushbericht bij nieuwe jobs. Aanmeldingen van een favoriete freelancers? Laat deze dan automatisch bevestigen, zo wordt plannen nog efficiënter.

Chat direct met freelancers

Communiceer met freelancers vanuit het dashboard, stuur een chat, een update en volg de voortgang van freelancers. Communiceren was nog nooit zo eenvoudig en overzichtelijk.

Één verzamelfactuur en wij regelen de betaling

Ontvang wekelijks een overzichtelijke verzamelfactuur, over de uren en het tarief die door jou zijn gekeurd. Wij regelen de uitbetaling aan de freelancers binnen werken.

Vertrouwen is goed, reviews zijn beter

We nemen de kwaliteit van de freelancers serieus. Beloon de freelancer voor hun harde werk, schrijf een review en deel jouw ervaring met toekomstige klanten. Zo maken we samen het platform steeds beter.

VOORDELEN OPDRACHTGEVER

  • Start direct met selecteren i.p.v. werven
  • Maak gebruik van ons landelijke netwerk van freelancers
  • Geen contractuele verplichtingen of werkgeverslasten
  • Vanaf € 13,00 per uur staat er iemand klaar
  • De eerste twee weken geen platform fee
  • Maak gebruik van ons loyaliteitsprogramma en bespaar direct

Probeer jobner twee weken gratis

Betaal de eerste twee weken geen platform fee en ervaar de voordelen van werken met freelancers.

Plan hier een demo

VEELGESTELDE VRAGEN

Kan ik voor meerdere dagen een job plaatsen?

In het dashboard kun je gemakkelijk jobs dupliceren, neem alle gegevens over uit een eerdere job en selecteer één of meerdere dagen en zet de job live.


Lees meer
Wanneer moet ik de uren goedkeuren?

Het liefst natuurlijk zo snel mogelijk. De factuur wordt opgemaakt zodra de uren zijn goedgekeurd door jou als opdrachtgever. Wij vragen jou dit binnen een week te doen. Als de opgegeven uren niet kloppen kun je deze met een reden afkeuren. Hierna kan de freelancer in kwestie opnieuw de uren indienen.


Lees meer
Hoe werkt de facturatie?

Het facturatieproces wordt door ons geregeld. Na goedkeuring van de gewerkte uren volgt op dinsdag en vrijdag de factuur. Mocht je binnen die periode meerdere uren hebben goedgekeurd van meerdere freelancers, dan ontvang je een verzamelfactuur. Op deze factuur zie je overzichtelijk de freelancers, de gewerkte uren en de daarbij afgesproken tarieven. Tevens zie je […]
Lees meer

Waar kan ik mijn facturen inzien?

Je ontvangt de facturen via de mail. Deze zijn uit naam van de freelancer, maar wij stellen deze op. Indien je een factuur kwijt bent, neem dan gerust contact met ons op dan sturen wij deze na. Overigens dien je alle facturen goed te bewaren, dit ben je wettelijk verplicht.


Lees meer
Wat betekenen de favorieten in het dashboard?

Als je tevreden bent over de freelancer dan kan je hem of haar toevoegen aan je favorieten. Deze freelancer zie je dan ook verschijnen in het favorieten gedeelte in het dashboard en dit wordt zichtbaar door het hartje. Zodra je een job plaatst krijgt deze favoriete freelancer een pushbericht. Je kunt bij het aanmaken en […]
Lees meer