VERBINDT FREELANCERS

EN OPDRACHTGEVERS

WERK WAAR EN MET WIE JIJ WILT

Bij Jobner erkennen we de barrières die het moeilijk maken voor flexwerkers om leuk te werk te vinden en voor bedrijven om kwalitatieve flexkrachten te vinden.

We geloven dat er een betere manier is om met elkaar te vinden en te verbinden. Wij veranderen de flexibele arbeidsmarkt, we koppelen freelancers aan bedrijven, daarmee helpen wij in hun behoefte aan werk en persoonlijke groei. Freelancers houden van de vrijheid om voor verschillende opdrachtgevers te werken en bouwen aan hun eigen profiel op door middel van ervaringen en reviews. 

 

Flexibiliteit en vrijheid via jobner

Bedrijven en freelancers willen en kunnen via ons platform zelf in control zijn. Wie, waar en wanneer, maar ook tegen welke uurtarief de jobs gedaan worden. Openheid en inzicht krijgen beide kanten door middel van onderlinge reviews en profielen.

Geen zware contracten of lange verplichtingen, maar duidelijke afspraken in een gebruiksvriendelijk platform, daar staan we voor. We zijn gepassioneerd in het doorbreken van bestaande barrières met een technologieplatform dat mensen in staat stelt werk te kiezen dat bij hen past in plaats van andersom.

Zo verbinden wij bedrijven met een netwerk van freelancers die per uur beschikbaar zijn.  Flexibiliteit en vrijheid die voor beide kanten voordelen oplevert!

Neem contact op