Efficiënter, transparanter & flexibeler!

Gratis account aanmaken

Pay as you go

Vast tarief
Jezelf als opdrachtgever registreren en jobs plaatsen via ons freelance platform kost niets en is volledig vrijblijvend. Pas wanneer je een freelancer hebt geselecteerd en deze de job ook heeft voltooid, betaal je een platform fee. Er zijn dus geen lange termijn verplichtingen.

Voor elke job op het platform is de fee gelijk, namelijk €3,00 per gewerkt uur exclusief btw. Als opdrachtgever bepaal jezelf het tarief waarvoor de job online komt.

Werk je al met freelancers en wil je overzicht en eenvoud door alle freelancers vanuit de Jobner app aan te sturen en te laten werken, dan kun je de bestaande freelancers migreren. Hiervoor hanteert Jobner een afwijkende tariefstelling.

Rekenvoorbeeld
Voor een job wil je een freelancer inhuren à € 16 per uur.

Uurtarief € 16  
Platformfee € 3 +
Totaaltarief per uur € 19 excl. btw
Jonge dame die aan het werk is in een winkel. Afbeelding is puur decoratief.

Super transparant

  • Geen job te groot of te klein
    Er zijn geen omrekenfactoren of andere ondoorzichtige kosten van toepassing. Doordat je werkt met freelancers zijn er ook geen werkgeverslasten, loonheffingen of doorbetaling bij ziekte van toepassing. Pay as you go, wel zo transparant.
  • Facturatie
    Wij genereren voor iedere job een modelovereenkomst. Na iedere job verzorgen wij de facturatie en uitbetaling van de freelancer.

Vragen?

Neem contact op