Only pay as you go

Vast tarief, geen extra kosten
Jezelf als opdrachtgever registreren en jobs plaatsen via ons gig platform kost niets en is volledig vrijblijvend. Pas wanneer je een freelancer hebt geselecteerd en deze de job ook heeft voltooid, betaal je een vaste platform fee. Er zijn dus geen lange termijn verplichtingen noch (extra) onverwachte kosten.

Voor elke job op het platform is de fee gelijk, namelijk 3,85 euro per gewerkt uur exclusief btw. Hier bovenop komen de kosten voor de gewerkte uren. Het minimum uurtarief op ons platform is 17 euro. Als opdrachtgever bepaal jezelf het tarief waarvoor de job online komt.

Werk je al met freelancers en wil je overzicht en eenvoud door ze allemaal vanuit de Jobner app aan te sturen en te laten werken, dan kun je de bestaande freelancers migreren. Hiervoor hanteert Jobner een afwijkende tariefstelling. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Rekenvoorbeeld
Stel je voor: je wilt voor een job een freelancer inhuren voor 17 euro per uur. Dan worden dit de kosten per uur exclusief btw:

Uurtarief €17 + Platformfee €3,85 = Totaaltarief per uur €20,85 excl. BTW.

Kartelrand grijs. Branding van Jobner.

Vind de perfecte match voor jouw jobs!

Meld je gratis aan

Leuke foto van freelancer Floris in de MediaMarkt terwijl hij producten staat te scannen.

Super transparant

  • Pay as you go
    Er zijn geen omrekenfactoren of andere ondoorzichtige kosten van toepassing. Doordat je met freelancers werkt, is er ook geen sprake van werkgeverslasten, loonheffingen of doorbetaling bij ziekte. Pay as you go, wel zo transparant.
  • Administratie was nog nooit zo makkelijk
    Geen zin in heel veel administratie? Geen probleem! Wij genereren automatisch modelovereenkomsten en facturen. Ook zorgen we ervoor dat de Jobners uitbetaald worden. Het enige wat jij hoeft te doen is de gewerkte uren goedkeuren en onze facturen betalen. Makkelijk toch?

Heb je nog vragen?

Neem contact op