Callcenter

CALLCENTER

Op zoek naar ZZP’ers voor een callcenter?

Of het nu gaat om in- of outbound bellen, de de kwaliteit van klantcontact moet goed zijn. Freelancers via Jobner kunnen goed ondersteunen in het callcenter maar zijn ook uitermate geschikt voor het oplossen van vraagstukken mail of een ticketsysteem.

In callcenters worden ook de voordelen van freelancers steeds meer ontdekt. Via het Jobner platform vinden opdrachtgevers krachten die ondersteuning bieden in het callcenter. Snel opschalen bij nieuwe projecten en afschalen in de wat rustigere periodes wordt zo heel gemakkelijk. Zelf je flexibele schil beheren en hier 100% controle over hebben in één digitale oplossing.

Plan een demo Plaats een job

Flexibel voor in de pieken

Een nieuw klant of tijdelijk project en gaten in je personeelsplanning? Ieder callcenter bedrijf kent dit. Via ons online platform hebt je direct contact met gemotiveerde freelancers die door middel van ervaringen en ratings aan hun eigen profiel werken. Anders dan een uitzendbureau, want naast dat je geen recruiter meer nodig hebt en jezelf in controle bent, geldt de ingewikkelde WAB (Wet Arbeidsmarkt in Balans) niet voor freelancers. Hierdoor behoudt je flexibiliteit en heb geen verplichtingen voor volgend jaar, die je wel hebt met uitzend en oproepkrachten. Daarnaast is de kostprijs van het platform voor jouw als opdrachtgever aantrekkelijker dan van een uitzendbureau.

Wie huur je in?

De freelancers op het Jobner platform zijn vooral jongere mensen tussen de 18 en 25 jaar. Zij zijn via de app op zoek naar tijdelijke jobs zoals klantcontact medewerker of commerciële callcenter medewerker.

Wij spreken ze allemaal van te voren. Hierna kunnen zij aan de slag. Als je tevreden bent over een freelancer dan kun je hem/haar toevoegen aan jouw favorieten.

Naast dat zij een notificatie krijgen wanneer je nieuwe job plaatst, kun je bij het aanmaken van de job ervoor kiezen om deze favorieten automatisch te accepteren als zij op de geplaatste job reageren.

Jouw Jobner dashboard

In het web-dashboard zie je alle geplaatste en uitstaande jobs met de reacties van freelancers hierbij. Van de freelancers zie je een foto en ze geven een motivatie. Je krijgt inzicht in de contactgegevens maar je kunt ook een chatgesprek starten waarvan de freelancer notificaties ontvangt. Zit de job van een freelancers erop, dan stuurt hij of zij de gewerkte uren in ter goedkeuring. Zijn deze uren door jou als opdrachtgever goedgekeurd dan volgt automatisch de verzamelde facturatie.

Het is ook mogelijk om met verschillende rollen en afdelingen te werken in het platform zodat iedereen die in het platform werkt eeneigen overzicht houdt. Desgewenst kunnen wij ook API koppeling verzorgen met jullie eigen plantool, zodat de gaten in planning automatisch kunnen worden gevuld met freelancers. Zo heb je nooit meer personeelsproblemen in jouw callcenter.

De zekerheden

  • Wij stellen bij iedere job een door de belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomst op;
  • Bouw je eigen team van favoriete freelancers;
  • Alles inzichtelijk in één dashboard, zelf helemaal in controle;
  • Ontvang verzamelde facturatie, als in een periode meerdere freelancers hebben gewerkt;
  • Communiceer op één plek, via de chat houdt je gemakkelijk contact met freelancers.

JOBNER ...

Probeer jobner twee weken gratis

Betaal de eerste twee weken geen platform fee en ervaar de voordelen van werken met freelancers.

Maak een account

VEELGESTELDE VRAGEN

Kan ik voor meerdere dagen een job plaatsen?

In het dashboard kun je gemakkelijk jobs dupliceren, neem alle gegevens over uit een eerdere job en selecteer één of meerdere dagen en zet de job live.


Lees meer
Wanneer moet ik de uren goedkeuren?

Het liefst natuurlijk zo snel mogelijk. De factuur wordt opgemaakt zodra de uren zijn goedgekeurd door jou als opdrachtgever. Wij vragen jou dit binnen een week te doen. Als de opgegeven uren niet kloppen kun je deze met een reden afkeuren. Hierna kan de freelancer in kwestie opnieuw de uren indienen.


Lees meer
Hoe werkt de facturatie?

Het facturatieproces wordt door ons geregeld. Na goedkeuring van de gewerkte uren volgt op dinsdag en vrijdag de factuur. Mocht je binnen die periode meerdere uren hebben goedgekeurd van meerdere freelancers, dan ontvang je een verzamelfactuur. Op deze factuur zie je overzichtelijk de freelancers, de gewerkte uren en de daarbij afgesproken tarieven. Tevens zie je […]
Lees meer

Waar kan ik mijn facturen inzien?

Je ontvangt de facturen via de mail. Deze zijn uit naam van de freelancer, maar wij stellen deze op. Indien je een factuur kwijt bent, neem dan gerust contact met ons op dan sturen wij deze na. Overigens dien je alle facturen goed te bewaren, dit ben je wettelijk verplicht.


Lees meer
Wat betekenen de favorieten in het dashboard?

Als je tevreden bent over de freelancer dan kan je hem of haar toevoegen aan je favorieten. Deze freelancer zie je dan ook verschijnen in het favorieten gedeelte in het dashboard en dit wordt zichtbaar door het hartje. Zodra je een job plaatst krijgt deze favoriete freelancer een pushbericht. Je kunt bij het aanmaken en […]
Lees meer