Het werk van de toekomst

De arbeidsmarkt en het werken van nu is flink aan het veranderen. Steeds meer mensen, waaronder ook jongeren, gaan aan de slag als freelancer of verloner. Ze willen zelf bepalen hoe ze hun tijd indelen en waar en wanneer ze werken. Aan de andere kant kampen bedrijven met grote personeelstekorten en zijn ze op zoek naar personeel om openstaande shifts op te vullen. Om deze twee partijen op een efficiënte en transparante manier te verbinden, is Jobner ontstaan.

Jobner is een online gig platform waar mensen het werk kunnen vinden wat het beste bij hen past. Voor bedrijven is het een makkelijke en snelle manier om kwalitatieve flexibele krachten te vinden voor een job. Door middel van een persoonlijke benadering en een easy-to-use platform, brengen we freelancers, verloners en opdrachtgevers samen. Zo zetten we de arbeidsmarkt op z’n kop en passen we ons aan aan het werken van nu.

Teamfoto Jobner oktober 2022 over ons pagina

Onze kernwaarden

Flexibiliteit

Flexibiliteit

Jobners kunnen zelf bepalen waar en wanneer ze aan de slag gaan. Zo is hun werkleven eenvoudig te combineren met hun studie, sociale leven of stage. Ook opdrachtgevers kunnen zelf aangeven wanneer en voor welke werkzaamheden ze extra krachten nodig hebben.
Vrijheid

Vrijheid

Er is geen sprake van zware contracten of lange termijn verplichtingen. Wel worden er duidelijk afspraken gemaakt via een modelovereenkomst die op korte termijn zekerheid biedt voor de desbetreffende job.
24/7 in control

24/7 in control

Via Jobner ben je zelf 100% in control. Jobners kunnen onderhandelen over uurtarieven en kiezen voor welk bedrijf en in welke branche ze willen werken. Opdrachtgevers bepalen hoeveel jobs ze posten, voor welk uurtarief en wie ze accepteren voor de job.
Transparantie

Transparantie

Transparantie en duidelijke communicatie staan bij Jobner hoog in het vaandel. Via een direct chat en door persoonlijke profielen en reviews krijgen Jobners en opdrachtgevers een goed beeld van elkaar.

Meet the team

 

Portretfoto Angelo. Angelo is medeoprichter van Jobner.

Angelo

Co-founder

Portretfoto Peter. Peter is medeoprichter van Jobner.

Peter

Co-founder

Portretfoto Sales Stagiair Tim

Tim

Stagiair Sales

Portretfoto Marketing Stagiaire Jainy

Jainy

Stagiaire Marketing

Portretfoto Stagiair Digital & Data Daniel.

Daniel

Stagiair Digital & Data

Portretfoto Wouter, Stagiair Sales & Data bij Jobner.

Wouter

Stagiair Sales

Portretfoto Edwin. Edwin is onderdeel van het Advisory Board.

Edwin

Advisory Board

Wij zoeken personeel bij Jobner. Kom jij ons team versterken?

Who’s Next?

Bekijk hier onze vacatures