Het werk van de toekomst

De arbeidsmarkt en het werken van nu is flink aan het veranderen. Steeds meer mensen, waaronder ook jongeren, gaan aan de slag als freelancer. Ze willen zelf bepalen hoe ze hun tijd indelen en waar en wanneer ze werken. Aan de andere kant kampen bedrijven met grote personeelstekorten en zijn ze op zoek naar personeel om openstaande shifts op te vullen. Om deze twee partijen op een efficiënte en transparante manier te verbinden, is Jobner ontstaan.

Jobner is een online freelance platform waar mensen het werk kunnen vinden wat het beste bij hen past. Voor bedrijven is het een makkelijke en snelle manier om kwalitatieve flexkrachten te vinden voor een job. Door middel van een persoonlijke benadering en een easy-to-use platform, brengen we freelancers en opdrachtgevers samen. Zo zetten we de arbeidsmarkt op z’n kop en passen we ons aan aan het werken van nu.

Onze kernwaarden

Flexibiliteit

Flexibiliteit

Freelancers kunnen zelf bepalen waar en wanneer ze aan de slag gaan. Zo is hun werkleven eenvoudig te combineren met hun studie, sociale leven of stage. Ook opdrachtgevers kunnen zelf aangeven wanneer en voor welke werkzaamheden ze extra krachten nodig hebben.
Vrijheid

Vrijheid

Er is geen sprake van zware contracten of lange termijn verplichtingen. Wel worden er duidelijk afspraken gemaakt via een modelovereenkomst die op korte termijn zekerheid biedt voor de desbetreffende job.
24/7 in control

24/7 in control

Via Jobner ben je zelf 100% in control. Freelancers kunnen onderhandelen over uurtarieven en kiezen voor welk bedrijf en in welke branche ze willen werken. Opdrachtgevers bepalen hoeveel jobs ze posten, voor welk uurtarief en welke freelancers ze accepteren voor de job.
Transparantie

Transparantie

Transparantie en duidelijke communicatie staan bij Jobner hoog in het vaandel. Via een direct chat en door persoonlijke profielen en reviews krijgen freelancers en opdrachtgevers een goed beeld van elkaar.

Jobner loves