Ontdek de logistieke freelancers van Jobner

De logistiek is altijd in beweging.

24 uur per dag, alle dagen in het jaar. Zonder logistiek staat de wereld stil.

Toch kent de logistieke sector naast pieken ook dalen. Hier kunnen zzp’ers in de logistiek uitkomst bieden. Jij zet freelancers in wanneer het jou uitkomt, wij zorgen voor de rest. En zij? Zij springen bij op de meest drukke momenten en ontzorgen waar nodig is.  

Zekerheid met logistiek zzp’ers

Gaten in de planning in verband met vakanties? Elk logistiek bedrijf kent dit probleem. Soms is het lastig vooraf te bepalen welke functies gevuld moeten worden. Maar de oplossing is simpel! Bij Jobner schakel je in no-time – voor welke logistieke functie dan ook – een freelancer in.

Altijd flexibel met logistiek freelancers 

Kom direct in contact met enthousiaste logistiek medewerkers. Gemotiveerd én ervaren. Drukke periodes zijn verleden tijd. Start direct met selecteren.

Bij Jobner huur je snel freelancers in voor:

 • Laden en lossen van vrachtwagens
 • Producten verpakken
 • Orders verzendklaar maken
 • Sorteren of bestickeren van goederen
 • Controle op kwaliteit, hoeveelheid, serienummer en verpakking
 • magazijn voorraad inventarisatie  

 

Probeer Jobner nu!

JOBNER ...

De voordelen van werken met Freelancers:

 • Start direct met selecteren i.p.v. werven
 • Maak gebruik van ons landelijke netwerk van freelancers
 • Geen contractuele verplichtingen of werkgeverslasten
 • Vanaf € 13,00 per uur staat er iemand klaar
 • Maak gebruik van ons loyaliteitsprogramma en bespaar direct

De zekerheden van werken met Jobner:

 • Wij stellen bij iedere job een door de belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomst op
 • Bouw je eigen team van favoriete freelancers
 • Alles inzichtelijk in één dashboard, zelf helemaal in controle
 • Ontvang verzamelde facturatie, als in een periode meerdere freelancers hebben gewerkt
 • Communiceer op één plek, via de chat houdt je gemakkelijk contact met freelancers

Er is meer…

Als je kiest voor de freelancers van Jobner, kun jij je volledig focussen op het ondernemen. Klanten helpen, omzet draaien en dat zonder risico’s in je achterhoofd. Fijn toch? Dat betekent ook:

 • Geen kosten als iemand niet werkt
 • Geen administratieve rompslomp
 • Eén verzamelfactuur en wij regelen de betaling

Jouw favoriete freelancers bij elkaar

Heb jij een logistiek zzp’er gevonden die perfect past binnen jouw bedrijf? Dan kan je hem of haar toevoegen aan je favorietenpool.

Het voordeel: als jij een job plaatst, krijgt jouw favoriete freelancer meteen een pushbericht en wordt meteen op de job geaccepteerd als hij of zij reageert. Zo bouw je gemakkelijk en snel een groep vaste krachten om jouw bedrijf heen.

‘Doordat Jobner persoonlijk alle freelancers vooraf spreekt, kun je erop vertrouwen dat je kwalitatieve medewerkers in huis haalt’

Hotel Pullman Eindhoven Cocagne

Blijf 100% in control met Jobner!

Plan een demo Plaats je eerste job

Op zoek naar ZZP’ers in de logistiek?

In de logistiek worden ook de voordelen van freelancers steeds meer ontdekt. Via het Jobner platform vinden opdrachtgevers in de logistiek de oplossing voor personeelsproblemen in distributiecentra. Snel opschalen in drukke periodes en afschalen in de wat rustigere wordt zo heel gemakkelijk. Zelf je flexibele schil beheren en hier 100% controle over hebben in één digitale oplossing.

Flexibel voor in de pieken

Opeens een drukke periode of een gaten in je personeelsplanning? Ieder logistieke bedrijf kent dit. Via ons online platform hebt je direct contact met gemotiveerde freelancers die door middel van ervaringen en ratings aan hun eigen profiel werken. Anders dan een uitzendbureau, want naast dat je geen recruiter meer nodig hebt en jezelf in controle bent, geldt de ingewikkelde WAB (Wet Arbeidsmarkt in Balans) niet voor freelancers. Hierdoor behoudt je flexibiliteit en heb geen verplichtingen voor volgend jaar, die je wel hebt met uitzend en oproepkrachten. Daarnaast is de kostprijs van het platform voor jouw als opdrachtgever aantrekkelijker dan van een uitzendbureau.

Wie huur je in?

De freelancers op het Jobner platform zijn vooral jongere mensen tussen de 18 en 25 jaar. Zij zijn via de app op zoek naar tijdelijke jobs zoals bardiensten of runner.

Wij spreken ze allemaal van te voren. Hierna kunnen zij aan de slag. Als je tevreden bent over een freelancer dan kun je hem/haar toevoegen aan jouw favorieten.

Naast dat zij een notificatie krijgen wanneer je nieuwe job plaatst, kun je bij het aanmaken van de job ervoor kiezen om deze favorieten automatisch te accepteren als zij op de geplaatste job reageren.

Jouw Jobner dashboard

In het web-dashboard zie je alle geplaatste en uitstaande jobs met de reacties van freelancers hierbij. Van de freelancers zie je een foto en ze geven een motivatie. Je krijgt inzicht in de contactgegevens maar je kunt ook een chatgesprek starten waarvan de freelancer notificaties ontvangt. Zit de job van een freelancers erop, dan stuurt hij of zij de gewerkte uren in ter goedkeuring. Zijn deze uren door jou als opdrachtgever goedgekeurd dan volgt automatisch de verzamelde facturatie.

Het is ook mogelijk om met verschillende rollen en afdelingen te werken in het platform zodat iedereen die in het platform werkt eeneigen overzicht houdt. Desgewenst kunnen wij ook API koppeling verzorgen met jullie eigen plantool, zodat de gaten in planning automatisch kunnen worden gevuld met freelancers. Zo heb je nooit meer personeelsproblemen in jouw horecaonderneming.

Probeer jobner

Ervaar de voordelen van werken met freelancers.

Blijf 100% in control met Jobner! 

Probeer Jobner nu!

Check onze helpdesk voor veelgestelde vragen en informatie over hoe Jobner werkt

Bekijk helpdesk