RETAIL

Op zoek naar ZZP’ers in de retail?

Het vinden van goede retail medewerkers kan best een uitdaging zijn. Via het Jobner platform maken we deze zoektocht makkelijker en volledig inzichtelijk. Wij koppelen retailondernemingen aan vakbekwame jonge freelancers. Freelancers via Jobner kunnen ondersteunen bij uiteenlopende retail taken zoals winkel ondersteuning, kassa- of magazijn werkzaamheden.

In de retail worden ook de voordelen van freelancers steeds meer ontdekt. Via het Jobner platform vinden opdrachtgevers krachten die ondersteuning bieden. Snel opschalen bij een tijdelijke piek en afschalen in de wat rustigere periodes wordt zo heel gemakkelijk. Zelf je flexibele schil beheren en hier 100% controle over hebben in één digitale oplossing.

Plan een demo Plaats een job

Flexibel voor in de pieken

Gaten in je personeelsplanning? Iedere retailonderneming heeft hiermee te maken. Via ons online platform hebt je direct contact met gemotiveerde freelancers die door middel van ervaringen en ratings aan hun eigen profiel werken. Anders dan een uitzendbureau, want naast dat je geen recruiter meer nodig hebt en jezelf in controle bent, geldt de ingewikkelde WAB (Wet Arbeidsmarkt in Balans) niet voor freelancers. Hierdoor behoudt je flexibiliteit en heb geen verplichtingen voor volgend jaar, die je wel hebt met uitzend en oproepkrachten. Daarnaast is de kostprijs van het platform voor jouw als opdrachtgever aantrekkelijker dan van een uitzendbureau.

Wie huur je in?

De freelancers op het Jobner platform zijn vooral jongere mensen tussen de 18 en 25 jaar. Zij zijn via de app op zoek naar tijdelijke jobs zoals winkelmedewerker of magazijnmedewerker.

Wij spreken ze allemaal van te voren. Hierna kunnen zij aan de slag. Als je tevreden bent over een freelancer dan kun je hem/haar toevoegen aan jouw favorieten.

Naast dat zij een notificatie krijgen wanneer je nieuwe job plaatst, kun je bij het aanmaken van de job ervoor kiezen om deze favorieten automatisch te accepteren als zij op de geplaatste job reageren.

Jouw Jobner dashboard

In het web-dashboard zie je alle geplaatste en uitstaande jobs met de reacties van freelancers hierbij. Van de freelancers zie je een foto en ze geven een motivatie. Je krijgt inzicht in de contactgegevens maar je kunt ook een chatgesprek starten waarvan de freelancer notificaties ontvangt. Zit de job van een freelancers erop, dan stuurt hij of zij de gewerkte uren in ter goedkeuring. Zijn deze uren door jou als opdrachtgever goedgekeurd dan volgt automatisch de verzamelde facturatie.

Het is ook mogelijk om met verschillende rollen en afdelingen te werken in het platform zodat iedereen die in het platform werkt eeneigen overzicht houdt. Desgewenst kunnen wij ook API koppeling verzorgen met jullie eigen plantool, zodat de gaten in planning automatisch kunnen worden gevuld met freelancers. Zo heb je nooit meer personeelsproblemen in jouw callcenter.

De zekerheden

  • Wij stellen bij iedere job een door de belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomst op;
  • Bouw je eigen team van favoriete freelancers;
  • Alles inzichtelijk in één dashboard, zelf helemaal in controle;
  • Ontvang verzamelde facturatie, als in een periode meerdere freelancers hebben gewerkt;
  • Communiceer op één plek, via de chat houdt je gemakkelijk contact met freelancers.

JOBNER ...

Probeer jobner twee weken gratis

Betaal de eerste twee weken geen platform fee en ervaar de voordelen van werken met freelancers.

Maak een account

Check onze helpdesk voor veelgestelde vragen en informatie over hoe Jobner werkt

Bekijk helpdesk